tisdag 20 januari 2009

Hjälp mig med smakråd!!!

Hej hej....
Nu behöver jag erat smakråd....
Dörren med fönster i, är högre och smalare än öppningen in till allrummet som är lägre men bredare! Vi har satt råa/gråbehandlade brädor som dörrkarm, som ni ser!! Tycker ni att det ska sitta likadana runt dörren??? Trots nivå skillnaden på dörrarna!! Eller ska dom vara vita så som dom är på bilden!!!
- Jag behöver fler ögon
som tittar på detta än bara mina.....???
Snälla säg vad ni tycker!!!
Kram j

21 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Nix...inte samma på dörren !! Den ska ha som den har nu..tycker jag i alla fall...
Ojjj, så fint det blir...
Kraam Anette

Hemma hos Razzel sa...

Jag hade nog kört på grått till bägge - men å andra sidan är jag ju inte så modig..

Ullis/Leva på landet sa...

Så mycket det har hänt här sedan jag tittade in sist. Skulle ha det kvar som det är nu. Tycker att det det är snyggt. Så fint du gör i hallen blir sugen att sätta igång i vår på en gång också.

Kramar Ullis

Fröken Fräken sa...

Jag tycker att båda karmarna ska vara vita, fast det är lite svårt när jag inte ser ännu mer av väggen som dörrarna är på. lite mer av helheten (fast det kanske inte går att få till?!) Eller så hade det varit himla coolt på om den bredare öppningen inte hade haft någon typ av karma alls! Jahaja, nu sätter jag nya idéer i huvudet på dig, som om det inte räckte med de som du redan hade.. Jag gillade mest att de var sågade i 45 graders vinkel, de gamla karmarna på den mindre dörren, det hade varit snyggt på båda karmarna.

Jaa, inte vet jag om detta hjälpte.

Nina H sa...

Görfint! Jag skulle absolut ha kvar det som du har. Det är ju olika typer av öppningar så man "förväntar" sig inte att det ska vara enhetligt runt.

Hwita Drömmar sa...

Första tanken som kom var att det var snyggt som det var, alltså gråa! Eftersom de skiljer sig lite från de vita vanliga karmarna är det snyggt om de har en annan färg. Men min andra tanke var att det nog skulle vara snyggt i vitt också..men det är svårt att säga utan att se hela hallen lixom. Tror det blir göööörsnyggt hur du än gör!

Lilla huset på prärien sa...

Nej, tycker inte heller du ska sätta samma på dörren för då blir det än mer uppenbart att de är olika. Däremot hade jag målat de gråa karmarna vita istället för att på så sätt skapa enhetlighet + att karmarna inte märks så mycket. Hoppas att du finner bra med råd!

Kram Jenny

Grodmamman sa...

Jag tycker om dörren som den är, men jag skulle måla karmarna i till vardagsrummet vita.
Lycka till!
Kram

Rosengårdens Inredning och Nicke´s Egna sa...

Josse!

Jag tycker att du ska ha samma foder till gluggen/eller ska där med bli dörr, som till den andra dörren som du redan har, sedan ska allt bli vitt och enhetligt...
Så tycker jag helt ärligt ;)
Nicke har stoora industritaklampor i plåt på gång en slät och en typ våttelmönstad....kan de va nåt för dig???
Kraaam Malin

chokladblomma sa...

Misstänker att du är ute efter det gråa... Men det är väl ingen dörr i det grå eller? För är det ingen dörr så är ju öppningarna ändå olika, så då skulle jag behållt det som det är. Tycker att det kan vara lite spännnande med lite olikheter, lagom sådana! Dörrkarmen passar dörren väldigt bra så den skulle jag nog inte ändra.
Undrar om detta svammel hjälpte?!?
Hi, hi!!
Ha en bra kväll!
Kram

Från koja till slott sa...

Halloj! Jag tycker faktiskt det är fint som det är!! Snyggt med den gråa karmen. Men om du vill skapa det mer enhetligt hade jag nog satsat på att måla karmen in till allrummet i vitt också. Då kanske man inte heller tänker så mycket på nivå skillnaden... Mmmm, svårt val helt enkelt! Blir nog fint hur ni är gör tror jag!

KRAM Pernilla

i Emmas vita hem sa...

Hej! Ja men är väl lite för mycket detaljmänniska ibland :)
Du jag tycker att det ska vara som det är nu, det blev harmoniskt med det grövre fodret eftersom att det gav lite höjd till den lägreöppningen! Skitsnyggt :) Trappen nedan är också jätteläcker, snyggt med svart ledstäng mot det vita!
Kramar Emma

Sand mellan tårna sa...

Bara du har din snygga gröna klänning på dig då du gör jobbet, så blir det toppen!!!

haha... jag vet inte! Ville bara svara!

Kramen! //L

Loppisliv sa...

Godkväll i stugan :-) Jag hade behållt det som det är nu, dvs jag tycker dörren ska få stå där som ett vackert smycke, orörd med sina vita lister, tror att om du sätter samma lister runt så försvinner det. Nä ingen grå list runt dörren är min åsikt, men det brukar bli fint hur du än gör. Kramisar Paula

Therese sa...

Tycker också att det var snyggt så som ni har det!

Milla sa...

En dörr är en dörr och en öppning är en öppning... så jag skulle behålla det som det är...

Carolin sa...

Tycker du ska ha kvar det som det är! Är jättesnyggt.

Kramis Carolin

Malin sa...

Jag hade behållit dem som nu.
Fin blogg, nu ska jag kolla runt
GHälsar
/Malin

Malla sa...

Hmmm, ser att du redan fått en massa svar.=)
Det kommer nog bli toppen ur det än blir. Vilken var din första tanke? Kör på magkänsla den är alltid rätt!!

KRam

Må Gott sa...

Hallå puman!

Lite svårt att säga när man inte ser mer av hallen, men jag tycker nog att det ska vara som det är nu. Den andra dörren "smälter mer in" i väggen och då blir nivåskillnaden inte så iögonfallande utan bara charmig...om du förstår hur jag menar. Alltså: Låt det vara som det är! Hur går dina funderingar?

Kollade i Ica Maxis reklamblad förut å tänkte på dig när jag såg att dom hade billiga bäddset och plädar med stjärnor på. Du gillar ju stjärnor, så ta en koll om det kan vara något för dig! :-D

Må godis!
Kram Anette

nea i det gula huset sa...

Jaha du..!
Jag håller nog med andra om att det är svårt att avgöra när man inte ser hela väggpartiet! Men tycker att det är fint som det är nu. Det är ju olika öppningar och det är ju dörr i den andra så..! Kör på som du har gjort det nu!

Kram kram..