tisdag 13 januari 2009

Som en sommardag...


Hej alla glada!!!
Mmm, idag när jag vaknade och gick in i allrummet, möttes jag av solen.. Ååå, de kändes som en härlig sommardag att vakna upp till.... Solen gör en verkligen glad.. Nu däremot är himlen helt grå och solen är puts väck =(
Här i Allrummet har jag bytt gardiner, tog väck dom tjocka/tyngre å hängde dit vita tunna... Jag vill ha lättare gardiner när vi närmar oss ljusare dagar, med sommar å sol... :)
- Det är synd att man inte kan fånga känslan i ett foto,,, för det va helt ljuvligt när jag fotade!!Kram

12 kommentarer:

Milla sa...

Så underbart det är när solen tittar fram, om så bara för att retas och locka lite... Våren är bara så härlig och alltihop ligger nu framför oss... tjoho!
Tack för att du fotade detta så jag vet var solen håller till, för här på västkusten har den inte visat sig på ett tag...

Dicksonska våningen sa...

Jag har aldrig varit förkyld så ofta som jag är nu för tiden. Sedan jag började på det jobbet jag har nu har jag varit ganska mycket förkyld. Mina kollegor jobbar fast dom inte är friska och det drabbar alla andra...

Kram Annika

Jennys vita drömmar sa...

Det ser jättefint ut tycker jag, vilsamt på nåt sätt/Ha d gott/Jenny

nea i det gula huset sa...

Jag tycker att din bild är underbar! Jag förstår och kan faktiskt se vad du menar..!

Fy vad jag avskyr att jobba natt! Har legat hela förmiddagen och försökt sova men ger upp nu. Så nu sticker jag till stallet och rider ut en sväng ist innan jag ska hämta Mathilda på dagis!

Sambon har fortfarande inte ngt jobb. Hoppas så att det vänder snart med jobben annars får han åka till Norge och jobba men det blir himla tuff för mig och Mathilda.
Öppna ngt med honom vill du nog inte..han är för lat! ;)

Kram Nea

mia sa...

Underbart! Här är det inte så soligt men man känner i luften att det är mycket varmare. Ååh jag längtar så till våren när allt man behöver är en kofta och ett par ballerinas på fötterna. Mmm!

kram Mia

...Tre rum och kök sa...

Hej!

Tycker det ser väldigt mysigt ut!

Må så gott!
Kram L

P.S Skulle gärna sitta där med en stor kopp kaffe, och av dina nybakade teakakor D.S :-)

Fröken Fräken sa...

Oj, undras hur länge det dröjer tills jag möts av solen när jag stiger upp 05.50... nu är det becksvart, och man får verkligen kämpa för att inte hasa tillbaka till sängen igen. Det ser iaf helt underbart ut. Jag vill ha sommar nuuuuu!

Idag funderar jag på att muntra upp mig med att dra på tygrea! En affär ska stänga (trist, det börjar bli ont om tygaffärer här!) och säljer ut på halva priset allt.

Betty sa...

Det kan vara svårt att beskriva en känsla , men jag förstår faktiskt precis vad du menar.

Kram på dig ! Betty

Krydda Livet sa...

Jag tycker du fångade upp känslan rätt bra i fotot. Otroligt fin bild tycker jag!

Krydda Livet sa...

Inte rätt bra.. utan bra så klart :)

Mrs W sa...

ja nu längtar man till våren ... suck

Lilla huset på prärien sa...

Åh så härligt! Älskar solen och kan inte få nog av den - i alla fall inte så här års. På sommaren kan jag ibland tycka att det blir lite för bra faktiskt... :) Hoppas allt är bra med dig! Kul länk här ovan med de gamla fotona :)

Kram Jenny