tisdag 27 januari 2009

Utmaning & Award!!!!

Hej hej alla små påfåglar =)
Jag har fått en utmaning av Fröken Fräken ! Den går ut på att visa det som jag är mest nöjd med inredningsmässigt under 2008.
Väldigt svår fråga tycker jag... För vi har gjort mycket, och nöjd är jag med allt (annars hade jag gjort om det igen) visst sen finns det ju alltid dyra saker som man skulle vilja ha, men man lever ju i olika ligor så att säga *fniss*
Men en grej som jag gillar, är vårat gråa golv i hallen, med den vita stjärnan på! Jag blir liksom glad, varje gång jag kommer hem å in i hallen... Och så hoppas att jag att stjärnan ger oss tur, på nåt sätt!!!! En liten skydds stjärna!!!
- Så detta får bli mitt svar!


Jag kommer att skicka denna lilla "utmaningen vidare" ska bara klura på till vilka =)


Denna tjusiga utmärkelsen har jag fått av den Goa tjejen med bloggen Sara med flera

Det hade ju faktiskt kunnat vara jag & Snuffe på bilden =)En liten utmaning ingick, När man får den här awarden ska man även lista 5 saker som man är beroende av så här kommer dom:
1: Eas, Snuffe min familj och vänner.
2: Bloggen =)
3: Alkohol, haha näää jag skämtade lite nu,, ville chocka!!
men lite smått beroende av Coca Cola =(
4: Tv,n den är en bra vän å sällskap =) (låter tråkigt, men sant)
5: Mina magtab (hur skulle de annars gå??) ;)

Tjing tjing!!!

5 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Mycket bra val, er hall är supersnygg. Och köket med. Och rummet med de vackra fönstren. Och sovrummet. Ja, vi kan säga så här att jag gillar allt hur mycket som helst!

Mattorna blev lite joxiga att ha under bordet, själva benet på slagbordet knövlade liksom hela tiden till mattan och jag blev helt galen på att se en matta med en stor skrynkla på.. De passar bättre i vardagsrummet tror jag men just nu kör jag mattlöst. Ibland måste man ju vila lite från vissa grejer. Fast nu blev jag ju lite sugen på att ta upp dem igen...

angelhairs.blogspot.com sa...

Grattis till en fräsch blogg!!
Verkligen en kul idé med stjärnan på golvet!! Kram Jeanette

Malin sa...

Snyggt!!

Prillig sa...

Vilket snyggt golv! förstår att du är nöjd.
ha en bra dag

Kram britt

Lilla huset på prärien sa...

Det är superfint, ert golv. Förstår att du känner dig nöjd med det! Hade jag också varit om jag hade haft så fint golv någonstans... men nu har jag inte det *surar*.

Stort grattis också till den fina utmärkelsen!!

Kram Jenny