tisdag 10 februari 2009

Fruktansvärt Sorgligt ;)

Hej hej!!!
Köpte en påse med lösgodis innan idag,,, som fick ligga i bilen med resten av sakerna medans jag gjorde några ärenden!!! Ställde in påsen i kylen som vanligt (choklad måste vara kall) när jag kom hem, och nu tänkte jag smaska på allt gott samtidigt som jag kikar runt här.....
- Jaha, nähe, jaha, Grrrr =( letade efter en Cola napp och fick typ allt på köpet!!!
- Slutsats: Grrrrr,, muttrar....

Snuffe satt jämte när jag slet upp denna klumpen! Och jag såg i hans ögon, hur han tänkte: Herregud mamma, ska jag verkligen få hela den???? mums!!! han brukar få halva biten av dom små färgade godis kulorna (de vet han sååå väl) Klart att detta såg smaskigare ut 0) =)
Josse

7 kommentarer:

Angelica E sa...

Nästan synd att äta upp den ;D Ser lite ut som trädet i Nalle Puh!!!

Kram

AngelicaE

Milla sa...

Du är rolig!!
Skönt att man kan säga; jag tog bara en...
Kram

...Tre rum och kök sa...

*gapskratt*

Jag hade blivit hysterisk! Är man godissugen så är man *ler*

Ha en bra dag i snöyran!

Må så gott!
Lina

Dicksonska våningen sa...

Det ser lite ut som "Ta 2 betala för 1" :)

Jag tänkte använda mig av köksstommar från IKEA till tvättstugan. Och de köksluckorna vi ska ha är samma som dina. Det blir 3 60-skåp. Två med vanlig dörr och en sektion med 3 lådor i. Bredvid detta blir det tvättmaskin och torktumlare. Uppepå en 3 m lång bänkskiva. Väggarna där är ju nyputsade och jag tror att det blir lite kakel på en av dem och resten vitmålat. Klinkers på golvet. Det blir ytterligare förvaring för sambons fotbollsutrustning och upphägning av tvätt.
Jag är såå glad att jag bestämt det mesta och jag tackar allra ödmjukast för så fin inspiration från dig :) Din blogg är den finaste jag sett!
Men när detta ska sätta fart vet jag inte. Sambon är bestämd med att han vill vänta tills badrummet är klart... Hmmm... Ingen "multitasker" han inte... Men jag ska nog greja lite i smyg kanske :)

Ha en jättebra dag!
Kram Annika

Anonym sa...

Ah, nu blev jag godissugen ju...

Kram L

Linnegården sa...

Hahahaha....va skoj! Men riktigt fint så du lyckades ju bra. Kram/Emma

allt o inget med jeanette sa...

Det ser riktigt gott ut! :)

Jeanette