torsdag 19 februari 2009

Nya tyger =)

Hej hej!!!!
Tack snälla ni, för alla söta kommentarer :) Lovar att berätta när och hur!!!! Vet inte själv så mycket ännu!!! Om tidning & när.....
YYYYYYYYYY
Igår kväll va jag bara tvungen att starta igång "bettan" och köra å hämta mitt "Stoff & Stil" paket..... Jag hade typ glömt vilka tyger jag hade beställt,,, för jag velade hit och dit, la till och tog bort!!!! men nöjd å glad blev jag.... Kul med nytt,,, vika dom fint och lägga in i färgordning i tygskåpet!!! ;)
Dessa tygerna ska ju då användas till mysiga Ting till
(Design In My House) Har precis blivit klar med en sak,,, kul å sy sig fram, fundera, göra om "hmm" och sedan få till de färdiga resultatet :) jag måste ju alltid göra en prototyp - för att veta vad som ska ändras eller vilket som blir bäst!!!!
- Jag visar imon :) :)
Nu i eftermiddag/kväll ha jag vatt å fikat med mina små bruttor till vänner ;) Jag tog en STOR god räksmörgås!!!!
känner att huvudvärken trycker i pannan *muttrar* bara för att jag har suttit å klurat vid symaskinen!!!! Så det blir till att kika runt i bloggvärlden imon,,, istället!
(Psssst, ni har väl inte missat/glömt??? H&M Home finns nu på nätet,, bara att klicka hem allt fint som passar!)
Tjing Tjing!!!

3 kommentarer:

Loppisliv sa...

Godmorgon Josse! Grattis till nya företaget In my house, du är ju så himla duktig på att sy, såg ju jätteproffsigt ut med lilla lappen på också. Du har inte testat och försöka få in dina varor till några affärer?? Och himmel vad roligt med reportaget också, kul med foton på tjejerna där man ser när de arbetar. Ska bli roligt att få se mera av bilderna de tog. Ha nu en bra helg. Kram Paula (har en kompis bärbara lånedator fram till helgen...så jag passar på att surfa runt..hihi)

Vitt och Blått sa...

Vilka fina tyger du köpt! Jag har också spanat på det där med elefanterna på, men i rött eller blått. :) Kul att se bilderna från när de fotade till reportaget också! :) Spännande med fler bilder från det sen... Kram Ewa

Krydda Livet sa...

Det är ju så roligt och mysigt med pyssel :)

Ha en trevlig helg tjejen. Kram Josefin