söndag 22 februari 2009

Piffa med Frukt & Grönt!!!Godmorgon!!!!
Istället för blommor, "även billigare" tycker jag att de nästan är finare att använda frukt/grönsaker att piffa med istället!! Synd att gömma undan allt i kylen,,,, utan låt de ligga framme :)
På vårat köksbord ligger några mini citroner!
- Idag har vi inga planer :( inte min favvorit syssla precis! att bara vara å typ ta det lugnt!!! Grrrrr Näääää fyyyyy, så vi få la se vad som händer! Sa till Eas (lite diskret) vid frukosten att - Vi är väl rätt så klara med våran Hall/allrum???? (har ju lovat mig själv att inte påbörja nåt nytt innan allt annat är klart)
Njaaaa, jag vet juh att, hall och allrum är 98% klart *Wiiiee* Alltså går min hjärna på högvarv nu ;) jag är inte långt ifrån att slå ett hål i sovrumsväggen - för att kika in och förhoppningsvis hitta de jag tror mig ha räknat ut vad som ska finnas där :) "Vägg balkar, trävägg & sne balkar" Mmmmm Njuter om jag har rätt........ (vi få la se)
Kram kram j
Psssst: Ny fråga här till vänster =) =)


8 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag skulle behöva piffa mig själv med grönsaker och frukt tror jag, nu är jag sjuk igen!! Fast jag ska ändå försöka resa iväg på lite äventyr imorgon.. Men jag tycker också att det är fint att låta frukt ligga framme, många gånger har jag funderat på att köpa lite ovanliga frukter enbart för att ha som pynt ;-)
Nu ska jag hälla i mig rabarberdryck, men jag skulle hellre sätta igång med något pysselprojekt!!

Malla sa...

Helt rätt, frukt och grönt gör alltid gott. Invärtes som utvärtes=)
Brukar lägga lite roliga frukter i skålar här hemma men de möglar till slut..hihih!
Snyggt som tusan när de skrumpnar och luktar illa..=)
Bäst av allt är när Milton får en morot att tugga på här hemma och får för sig att gömma den under sängen. Efter två veckor är den helt oigenkännbar...märkligt=)

Kram

Grodmamman sa...

Snygga dekorationer!
Skulle inte förvåna mig om du hittar något roligt bakom väggarna i ert sovrum!:) Du brukar ju hitta spännande saker och få till annorlunda lösningar när du sätter fart!:)
Och visst är det så att man ska göra klart allt i ett rum innan man börjar på nästa, men ibland är det så himla tråkigt att vänta!:)
Kram

Vitt och Blått sa...

Visst är det fint att ha frukt framme! Ser så fräscht ut! Du är rolig du... känner igen mig själv... NU ska vi bli 100% klar innan vi fortsätter med nästa projekt - men HUR lätt är det egentligen? Hihi, fundera och börja klura lite kan man alltid göra! Ha en skön söndag! Kram Ewa

Ekebo sa...

Jag ser att jag har missat endel inlägg, vad mycket fint du visar. Snyggt med citroneran det blir så härlig kontraster det gillar jag. Ha bra dag och visst man måste alltid ha nya projekt på gång eller hur!?

Kram malin

Mitt hem är min borg sa...

Hej!!

Åhhh, så fräsht de ser ut.. Det går ju absolut lika bra att dekorera med frukt och grönt i stället.. De håller väl sig dessutom bättre..

Ha en fortsatt trevlig kväll..
Kram Linda

Stjärnor & Champagne sa...

Fräckt med citroner, dom har ju en sån härlig färg..

Kram Anne

Myownhome sa...

Vad fina bilder, alla citrus frukter ser alltid så frächa ut. :)

Hoppas du haft en trevlig helg!
kram //Johanna