söndag 8 februari 2009

Tipsa mig!!!

Hej hej alla Goa som kikar in här....
Jag tänkte..... Om det är något särskilt ni vill se mer av här på bloggen eller veta??? Berätta isåfall,,, så ska jag nog kunna fixa de!!!
Kram kram
j

6 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag vet inte om det finns några rum som du inte har visat? Det vill ju jag så klart se i så fall! Och gärna fler bilder från ert sovrum, jag behöver inspiration... Har du något att visa som man blir frisk av?? ;-)

Såg hela Melodifestivalen igår, liggandes i soffan, och den var som lite konstig.. Var besviken över att Shirley Clamps var så dålig, chockad över att jag faktiskt gillade Caroline af Ugglas, less på programledaren som var så stressig och saknade riktigt bra pausunderhållning.

M.How sa...

Njuter av erat underbara hem!!

Grodmamman sa...

Jag gillar din blogg som den är, men det är himla kul när du visar hur du går tillväga i dina projekt. Att inte bara få se "före" och "efter" bilder utan även "under tiden" bilder.
Kram

chokladblomma sa...

Din blogg är alldeles underbar som den är!!
Jag blev också lite fundersam över melodifestivlen igår... Alcazar blir nog bra, men Emilia? Det fanns låtar som var bättre.
Jag ringde som den Lidköpingspatriot jag är (?) på Scotts, men kom inte fram en enda gång... nu var väl inte de bäst precis, men man vill ju att de ska gå till final iaf!
Jag önskar dig en härlig söndag!
KRAM

Vitt och Blått sa...

Ååh, jag vill se allt hemma hos dig! Du visar före, under och efter, det är bra! Hihi, jag kände igen mig i det du skrev om Snuffe, Ivar är vår lilla älskling, bebis och "pärla"! :) Han brukar få lyxmat på helgen och igår fick han sheba med havets läckerheter och mumsade i sig tonfisken och de hela musslorna i ett nafs. Ha en skön söndagskväll - kram Ewa

Sand mellan tårna sa...

ja.... vimpelbeskrivning... hehehe

kram