onsdag 11 februari 2009

Utmaning = 80-Tals fest!!!!

Hej hej!
Jag har blivit utmanad av Malin som har den fina bloggen Ekebo......
Utmaningen lyder såhär:
Gå in i mappen där du har dina bilder. Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att de är utmanade.
*****************
Hihi, väldans spännande innan man hittade rätt mapp + bild!!!
Min sjätte mapp heter (80-tals fest) och den sjätte bilden va på Eas Faster "Gumman" i sin 80-tals utstyrsel :) :) Jag va väldans sugen på att ta den bilden *fniss* men de kanske inte hade uppskattats, nää jag vågade inte *ler*
Så istället tog jag den 7:e bilden!!! Som va på mina vänner Lisa, Louise & mig!!!
(förlåt Louise, puss puss =)
Det va Andreas systers 25-års fest!!!
Lisas (blå Blus) hår hade jag rullat upp dagen innan med små små spolar och läggningsvätska ;) Hon såg ut som en riktig liten tant,,, haha,,, så snygga vi va!!!!
Tack för utmaningen KUL.... Det finns 1 person som jag utmanar Och det är lilla NEA Och hoppas att din sjätte mapp egentligen är den "hemliga" mappen..... =) =)
Stor Kram j

11 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jösses, här kan man inte var ifrån allt för länge ser jag! Många inlägg var det att läsa ikapp!:)
Skrattade gott åt din godisskulptur!
Och visst är det härligt med snö, även om man cyklar till jobbet med fara för livet då det är ishalt under all snö!:)
Vi har ju sportlov här och då är det kul att det är snö.
Kram

Bygatan sa...

Ja 80-talet väcker ju nostalgin;-))

Jag hade en underbar dag igår! Marie Eriksson är en härlig människa, en sån man tar till sig direkt!
Du behöver inte vara nervös, du har ju ett otroligt vackert hem, så stiligt!!
Vet inte än vilken tidning som nappar. Det värsta var att själv bli med på bild, hihi

Kram Lena

Stjärnor & Champagne sa...

Herregud vilka snyggingar...
Jättekul att du vill vara med i tävlingen..

Kram Anne

Vitt och Blått sa...

Åååh, va spännande! Förstår om du vill ha så mycket som möjligt färdigt till reportagetjejerna kommer och tar massor med kort! :) Jag försöker att hålla i plånboken lite här hemma, men hur lätt är det då när man ser så mycket fint? Köpte en ny skänk på blocket igår, ska lägga ut bilder på bloggen snart - får du kika.

Tack för kommentaren om våra bröllopsbilder! :) Har själv gjort om dem till svart-vita. Såå roligt med fina bilder! Vi har faktiskt inte fått alla än - det är J:s kompis som tagit bilderna och hon pluggar just nu och har haft massor att göra, ska göra om bilderna från Raw (Visst heter det så?) Till A3 format, så jag kan få ut någon fin bild på kanvas eller kanske fotopappersförstoring. Snygga ni var i 80-talskläderna! Hihi, kram Ewa

Johanna sa...

Hej! Va fina ni var!!! Alltid kul med lite tema på festerna=)
Mvh Johanna

Hanna sa...

Hallo, vilka snyggingar :D

Min sjätte bild i sjätte mappen va på lyktstolpen...tråååkigt :D
Men visade vovven oxå, som jag hade i samma mapp ;)

Ha'de!
Kram Hanna

...Tre rum och kök sa...

Ah, va tjusiga brudar! Fler som varit på 80-talsfest. Nästan lite för nära inpå för att man ska tycka att det är lika snyggt som då :-)

Jo då "projekt plåt" går sakta framåt. Det ena ligger i källaren hos mor o far och väntar på färg! Och det andra är inte införskaffat ännu. Kan ta lite tid med tanke på att måtten måste stämma, men en vacker dag så...! Lovar att visa så fort det kommer på plats. Och du ska ha all kredit för idéerna. DU sätter "föööör" mycket sprätt i min lilla hjärna...fast det är jäkla kul...TACK!

Må så gott!
Kram Lina

mia sa...

Nämen en sån frisyr har jag ju haft en gång i tiden! Med leggings och rosa tröja med axelvaddar. Huh, vilka flashbacks!

Hoppas allt är bra med dig
Kram Mia

Anonym sa...

Du kan inte säga att det inte finns någon hund som har det så bra som snuffe. Du vet inte hur andra behandlar sina djur. Är det en tjänst eller otjänst att göra han så bortskämd? Mig vetligt är det definitivt inte bra att göra så, dem brukar bara bli aggressiva.

Lisa sa...

Kul att se lite privata bilder=) Jasså du är från blekinge. Min far är därifrån så jag lite drag från det hållet? Sveriges trädgård..säger de? Vackert!

Lisa sa...

Kul att se lite privata bilder=) Jasså du är från blekinge. Min far är därifrån så jag lite drag från det hållet? Sveriges trädgård..säger de? Vackert!