lördag 7 februari 2009

Vår Kvälls Meny!


Snuffes & Min Meny ikväll!!!
Varmrätt:
Smördegsinbakad kassler med vitlökssås & potatisgratäng! Snuffe: Micrad tärnad kassler.
Efterrätt:
Daimtårta! Snuffe: Leversnittar.
Snacks:
Polly, Pringels rör. Snuffe: Märgben med fyllning.
Fniss j & S

16 kommentarer:

Vitt och Blått sa...

Ingen dålig meny för någon av er! :) Hihi.. Själv ska jag baka egen pizza ikväll med massor av gott på såklart! Ha en härlig kväll ni två! Kram Ewa

Fröken Fräken sa...

Spontant får jag nog lov att säga att din mat föll mig mer i smaken... jag har liksom aldrig lärt mig att uppskatta märgben, av någon anledning.. Dock blir det ingen flott middag för mig idag, med tanke på hur jag mått de senaste dagarna... Men Melodifestivalen ska jag då se, även jag i min ensamhet. Herr Fräken tycker att det är bäst att hålla sig härifrån just nu, och jag förstår honom!
I väntan på tittar jag på inspirerande bilder från Tine K och längtar tills jag orkar måla en spegelram svart.

K sa...

JAMMI JAMMI Polly blir d här me ;D Håller me du...Björn Gustafsson ÄGER !!! D finns ju ingen som kan mäta sej me hnm...MEN igår kolla jag en KUL dvd...Johan Glans skåne-turné DEN VAR KUL!!!
Trevlig kväll pöss/K

Mitt hem är min borg sa...

Mumsfillibaba!!!
Ha ha.. De e inte så att din lilla vovve e lite bortskämd.. =)

Hoppas ni får en mysig kväll med alla godsakerna.. =)

Kram på er!!

nea i det gula huset sa...

Det låter som en mysig kväll med gott käk för dig och Snuffe! :)
Får se om jag hinner se ngt av melodifestivalen..ska ju jobba natt!:(
Men även om jag inte är ett jättestort fan av det programmet är det ändå lite mysigt att titta och jag kommer verkligen oxå sakna Björn! Han är så vansinigt rolig och söt! :)

Vilken förmiddag jag har haft. Var ute på en långrunda i skogen med två andra från stallet. Den ena tjejen åkte av och slog axeln ur led. Fick inte tag på ägaren till hästen så tillslut fick jag ringa en arbetskamrat som fick hjälpa mig tillbaka med hästarna. Mange och Mathilda fick köra tjejen och hennes mamma till stallet för vidare transport till akuten. Så jag fick gå med två hästar en lååååång väg hem. Min häst är ju uppfostrad och följer mig som en hund men den andra buffliga saken har just bufflat och dragit och hållt på. Så nu sitter jag här med en nacke, axlar och ett huvud som värker. Tog ändå värktabletter och värme direkt när jag kom hem. Hoppas det lägger sig! :(

Ha en mysig kväll!
Kram Nea

ps. hoppas det räcker med bilder från igår..haha!

Grodmamman sa...

Ingen dålig meny du ska äta ikväll! Och Snuffe är bara liiiite bortskämd, eller?!?:)
Kram

Från koja till slott sa...

Gud vad gott det låter!! Nästan så man vill ha receptet på kasslern, har aldrig smakat det förr!! Vi ska oxå kolla på melodifestivalen, en kompis och jag! Så skönt att bara ta det lugnt!

Hoppas du o Snuffe får en trevlig kväll!!

Kramar Pernilla

HWITA DRÖMMAR sa...

Haha jag föredrar nog helst din meny och inte Snuffes, även om jag är helt säker på att Snuffe är helnöjd med sin lördagsmiddag:) Klart att man ska kalasa till det på en lördag! Här blir det lasagne, glass med nougatsås och grädde(kaloribomb..!) och ev lite godis senare också... Kan slinka ner ett glas rött också..framför melodifestivalen och wallander..

Önskar Er en härlig lördagskväll! Kram M

chokladblomma sa...

Jag håller nog mest på din meny, men Snuffes ser ju fin ut den också! Fast jag gillar inte lever... och märgben låter svårtuggat...!
Ha en bra myskväll!!
Kram

sand mellan tårna sa...

Det lät ju hur gott som helst.... ehhh.. en av era menyer då kanske...

Ha en härlig kväll, hä rblir det melodifestival och snax!

Kramen!

Ullis/Leva på landet sa...

Låter hur gott som helst, i alla fall din meny, *s*. Blir nog inte så mycket tittande på melodifetivalen, utan mer att lyssna. har rv alldeles bredvid datorn så då kan jag ju slå två flugor i en smäll, hihi.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Hemma hos Razzel sa...

-Här toppar vi med att leta fram ett torkat grisöra som gömts någonstans...

Britt sa...

Vilken meny! själv kanske jag hade valt din ;-)

Ha en skön kväll!

Kram britt

Unknown sa...

Hej Josse :)

Låter smaskens det ni åt ! :)

Idag har mams & jag varit i stan och köpt jeans ! Tyvärr så fanns inte de jeansen kvar som du köpte. Men jag hittade ett par andra, också med mudd nertill, perfekt till mig ! :D
Så tack så mycket för tipset ! :D

Kram Moa

angelhairs.blogspot.com sa...

Nämen vad mysigt du och Snuffe har haft det!! Ja t.o.m en liten vovve kan vara ett fullgott sällskap en lördagskväll!!!! Vilken låt gillade Snuffe bäst?? hihi Kramis Jeanette

Mia sa...

Wow! Snuffe har ätit bättre än mig i helgen..:)

Kram Mia