tisdag 31 mars 2009

Billig LIV-Försäkring!

Hej mina vänner!
Guuuuuud, vilken dag jag har haft!!! Har legat raklång typ hela dagen! Fruktansvärd magvärk, och inte min vanliga värk - utan kände direkt att detta va nåt annat!!! Hmmm, :( Min egna Jourhavande sjuksyster, min nödrops tjej & då hennes sos telefon nummer - va ej anträffbar idag "typiskt" att den lilla skatan hade jobbat natten å sooooov.... *fniss* Jag menar då min vapendragare LISA - även kallad vän :) !!!! som är sjuksköterska!
Som jag själv lite trodde så va det Värsta Magkatarren - kändes fasen som en hjärtinfarkt + sprickande tarm, under hela dagen!!! ajaj...
Det maler fortfarande - jag som ändå är van vid magvärk... grrrrr!!!!
YYYYYYYYYY
Och från det ena till det andra :) så kommer en Make over!!!
På den sak som jag kallar för "Billig livförsäkring" Japp jopp - Brandsläckaren!
Ni vet väl att man får billigare hemförsäkring oxå om man har en brandsläckare på varje våning! 2 goda saker i en liten röding - man kan rädda facet och spara pengar =) =) =)
Vi har 1 på varje våning...
Denna står i sovrummet!


Röd å Grann - men nix det dög tydligen inte för ögat! Så när jag ändå hade Elementfärgen inom räckhåll, så fick penseln jobba lite till....
Röd å Grann eller Stilig å Het!!!! Det är frågan de. Jag tycker att den blev sketa snygg och får gärna synas och pryda sitt hörn numera!
Klisterlappen gick lätt att dra av och lika lätt att sätta på! Det blev som pricken över I......Kontakter, lysknappar och element termostaten fick oxå sig en Make over... Som ni redan vet, så spraymålar vi dom! istället för att köpa nya!!!! Det blir kanon.....
Många som undrat vad jag har använt för färg på Elementet - för att få denna RÅA härliga look!!! använder jag, "Hammarlack" Nyansen som är Plåt-färg eller då Galvat!!! En lättjobbad och härlig färg att måla med! Lite dyr men det blir kanon snyggt!!!!
- Nu ska jag lägga mig tillbaka i soffan å vila magen - samtidigt som jag ska mysa runt bland alla era mysiga bloggar!
Kram j

8 kommentarer:

anne sa...

Men vad snyggt med målad brandsläckare! (vi har nog mer än en på varje våning... måste ringa försäkringsbolaget och upplysa)

Himla smart att spraymåla alla knappar och dylikt - vad många fiffiga tips jag fick nu!!!

Kram Anne

Loppisliv sa...

Godmorgon Josse! Igår vid lunchtid fick jag mina kotavlor, Tack ska du ha tjejen. De är så charmiga, jättefina och just nu går jag runt och provar in dem i varje rum...hihi Vad häftigt att måla brandsläckaren i en häftig färg så den kan stå framme. Bra tips. Och vad fint ert rutiga golv blev, sånt vill jag ha i vårt kök, får se om vi hinner det till sommaren kanske, det är ju så mycket man vill hela tiden :-) Hoppas magen mår bättre idag. Väldigt snygg ny banner förresten. Kram Paula

Angelica E sa...

Superfint och jag förstår att du är nöjd med elementet! Älskar Hammarlack!!! Jag har gjort likadant här hemma med våra brandsläckare, fast våra är vita!

Finns jättebilliga brandsläckare nu på Ikea, bara ett tips ;D

Många onsdagskramar!

Angelica

Krydda Livet sa...

Men wow vad snyggt du har gjort. Du är så rackarns påhittig du bruden. Super! Och snyggt med det svarta till elementet.

Kram Josefin

VITA NYANSER sa...

Men du är ju så påhittig och kreativ, vilken tur att jag har dig här = )!!! Vilken bra idé med brandsläckaren. Jag har kollat in om jag skulle köpa en vit, men tyckt att den varit för dyr. Så har du bara målat om den. Så enkelt men så svårt att komma på, tack för din kreativa hjärnas toppenidéer!!! Den blev ju supersnygg!!!

Vad jobbigt att ha ONT! Tur att det är bättre. Ha en lugn dag idag och njut av det fina rummet!

Sköt om dig!
Stor kram L-L

himmel och hav sa...

Supersnyggt element och brandsläckaren blev urcool!

Ta hand om dig!
Kram Veronica

S o F sa...

Först och främst - Krya på dig!!

Och tänk att en "ful" brandsläckare kan bli så himla snygg, nu förvandlad till en inredningsdetalj.

Bra jobbat!

Susanne sa...

Guuud vilken mysig blogg.
Jag länkar till denna i ett inlägg, jag tyckte du hade superfina bilder och massa roliga idéer. :) Kramar/Norrland.