tisdag 10 mars 2009

Gamla Reg-skyltar & Tidnings fråga!

Hej på er!!!
Tänkte visa mer exakt vad vi köpte på loppisen igår!
3 st små Griffel tavlor med en sån fin trä ram =) Tror att dom har suttit i någon slags affär, för där står saker på dom Ex: Beställning & Mått på dom!
3 gamla Reg-skyltar gjorde så att hjärtat hoppade till igen rundan hörnet! På 1 sek låg även dom i korgen =)
Dom ska vara i sovrummet "på nåt sätt" tror jag ;)Lite Funderingar???
Ikväll nu när Bygglov va på Tv,n så ringde telefonen här,,, Eas svarade...
- Vet ni vem de va som ringde??? Jo Tidningen, hmm!!! Dom ville göra en inredningsbilaga med mig till nåt "nummer" i vår Kommuns Tidning!
Om mig, min Blogg & mitt stora intresse "inredning"
Hmmmmm, jag skulle höra av mig typ imon!!!
- Visst hade de vatt kul å känner mig smickrad & snopen över att ens kunna bli hittad. Men jag tänker såhär, att ja ni som besöker mig vet ju hur jag skriver, mycket strunt, kanske meningslösa saker m,m. Och vill å känner att jag är Personlig i bloggen men inte Privat! för jag tycker själv bäst om, att veta lite om personen bakom!!
Därför tänker jag såhär att mycket skulle ju handla om min blogg i tidningen,
- Och jag vill att mina läsare, kollar in hit pga: Inspiration, Tips och gillar de dom ser! Inte folk som vet vem jag är och endast är nyfikna, på ett "Negativt" sätt. Förstår ni hur jag menar????
Jo, alltså jag vill inte behöva tänka extra på vad jag skriver sen och visar, det blir kanske så att man inte kan göra vilka inlägg som helst här då!!!! Hmmmm!
Vad tror ni,,, de hade ju vatt jättekul men vill liksom inte ha fel läsare heller!!! Hmmm!!
Det kanske oxå kan bli jäkligt pinsamt ,)
Har ju dock inte pratat med Journalisten, vilket upplägg han hade tänkt!!! kanske få klura först då!!!
Kraaaaaam j

16 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

OJ, VAD KUL!!! Och kom ihåg Du är toppen för den Du är!!! De som vill in och kolla på ett negativt sätt är de som inte har förmågan till annat. Tänk vilken förmåga du har till att INREDA, de kommer att gapa av beundran *fniss*. Din inspiration till inredning är jättebra!!! Du är Du oavsett vem som går in, det är ju det som är bra med en blogg, man behöver inte vara för skärpt, utan kan bjuda lite på sig. Kom ihåg att vara den Du är och Du är ju Du i bloggen, bättre kan det inte bli!!! Hoppas du förstår hur jag menar. Stor kram L-L

VITA NYANSER sa...

Hi, hi...glömde i min iver att säga att du har fyndat läckra skyltar, jag ser fram emot att se när projektet är klart! L-L

K sa...

WOW SÅÅ KUL, men förstår dina funderingar...kanske du kan få dom att göra ett reportage om ert hem utan att nämna bloggen ;D ällä?!Ni har ett helt fantastiskt hem, du är otroligt kreativ och du har ju apselut inge å skämmas över i bloggen men förstår, man vill ju inte att hela stan o grannstan ska veta såå mkt om en... ;D Supersnygga skyltar, då anar man att det blir rally i sängkammarn da hihi nattinatti/k

Moa sa...

God morgon Josse ! :)

åååhh, vad skoj detta låter ! :D

Hoppas allt är bra ! :)

Kraaaaam Moa

Jeanette sa...

Håller med K.. Du kanske kan hoppa över att nämna bloggen..
För ditt hem är fantastiskt inspirerande o helt klart värt att visas.
Men jag förstår.. det finns alltid nötter som tycker o tänker o vrider allting så det blir fel.
Men det är ju dom som har problem o kanske e lite avundsjuka.
Remember vi bor ju i Sverige ;)

Ha en härlig dag!!

Kram Jeanette

Grodmamman sa...

Förstår också dina funderingar och jag hade tänkt likadant.
Vi som läser din blogg gillar ju den som den är och gillar ditt sätt att skriva, men jag känner lite som du. Har fått reda på flera i min närhet som börjat läsa min blogg och det kan jag ibland känna begränsar mig. Men å andra sidan är detta min blogg och jag skriver vad jag vill!:)
Kram

Dicksonska våningen sa...

Du behöver ju inte nämna något om din blogg. Eller be journalisten att inte ta med den i tidningen. Be att de "bara" gör ett inredningsreportage, inte ett "bloggreportage".

Hur kan de ringa mitt under Bygglov???

Ha en jättebra dag!
Kram Annika

...Tre rum och kök sa...

Niceiga fynd!

Jo, mitt lilla plåt projekt är allt på gång, kommer bild i helgen. Hade ju två egentligen, men nu faller det "större" efter all ommöblering...kanske en vacker dag när lägenheten blivit större! Ha ha!

Vet fler som fått förfrågan om att vara med i lokaltidningen. Och jag vet fler som tackat nej, precis med samma motivation som du. Men hör med journalisten om upplägget, det kan ju även vara bra och träffande! Lycka till!!

Må så gott å kram Lina

Vita ljuva tankar sa...

Ohhh vilka fina skyltar. Vilken nedrans tur du har som hittat dem! Vilken fin butik du har gjort också, har varit inne och kikat och är sugen på ett och annat:)

Spännande med tidningen. Håller med kommentarerna ovan. Nämn inte bloggen. Att visa ditt hem räcker mer än nog och det lär bli ett toppenreportage!

Kram Linda

LantlivsAnette sa...

Åhhh vilka fina saker du hittade på loppisen..de där griffel tavlorna..wow säger jag bara, du har ju så många, kan du inte sälja en ?..blink..blink..fniss..
Jag köper gärna en..
Åhh, så dom ville ha dig i en tidning..sååå roligt, men jag förstår samtidigt dina funderingar...
Vet du, nu ska jag åka iväg på en stooor loppis, ett stort hus full proppat med saker...hoppas att jag hittar nåt fint..
Ha det gott
Kraam Anette

nea i det gula huset sa...

Tjena tjena!
Vilka fina regskyltar du har införskaffat! Kan tänka mig att dom kan passa lite varstans i ert hem!
Vad var det för färg ni var iväg och köpte? Är ju nyfiken på vad det var för nyans!

Mors butik heter Kudde&Kandelaber AB och ligger i Lomma.
Så kika ni på eniro! :)

Siktar in mig på ett längre besök i Ronnebykommun nästa gång då! :)

Kram Nea

chokladblomma sa...

Förstår hur du tänker. Men du har ju en alldeles underbar blogg och vi gillar den precis som den är! OM det skulle komma ngt negativt ur en sådan artikel så beror det ju på de stackars människorna som då inte har ngt bättre för sig än att tycka och gnälla. Skit i dom! Du har ett superhäftigt hem som är värt att visas!!
Ha en bra dag!
KRAAAAM

Vitt är vackert sa...

Hej! Men va kul med reportage!!!! Men jag förstår precis dina tankar. Var också rädd för att "fel" mnniskor skulle hitta hit efter reportage i tidningen. Vilka nu det skulle vara, det vet jag inte. Men jag har inte fått ett enda negativt ord. Visst kan man känna att man blir lite begränsad och tänker till lite extra om man vill skriva nåt riktigt personligt. Men som tidigare sagt, det är väl mest avundsjuka det skulle handla om om dte skulle komma nåt negativt. Å som också tidigare sagt, du kanske inte behöver lämna ut bloggadressen om du inte vill?
Jag slår vad om att det skulle bli ett superreportage, ditt hem är verkligen unikt!!! Värt att visas upp!!!

Ha det brA!
Kram Ellinor

Fröken Fräken sa...

DU har ju rätt att välja vad du vill berätta om i en sådan tidningsartikel. Det är bara att säga till journalisten vad du vill visa och berätta om. Fast om ni har ett hus som är lätt att hitta igen, kanske det blir ovanligt många som plötsligt börjar kvällspromenera kring ert hus..?
Själv är jag ju fortsatt hemlig, och fortsätter att tacka nej till alla förfrågningar som kommer om hemma hos-reportage hos mig.. jag säger som så att jag vill känna att jag har full kontroll över det jag vill visa, och det tycker jag att jag bara har genom bloggen..

Anonym sa...

Förstår dina funderingar angående reportage i tidningen!

På andra bloggar finns ibland "låsta" inlägg, där bara de som får ett lösen av blogginnehavaren kan läsa inlägget, då kan ju de inläggen tex vara lite mer privata, då den som har bloggen då kan kontrollera vem som får läsa, bara ett tips!!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色