söndag 1 mars 2009

Hemmablind??

Hej hej!!!!
Ooohhh, idag är det den 1 Mars,,, min födelse månad = Fantasi full - drömmare =) jag stämmer nästan otäckt in på allt som ingår i Fiskens tecken!!! Obotlig drömmare, japp de ä ja de!!!!
Det är himskans lätt att bli eller vara hemma blind, speciellt när det gäller vissa saker *Hörn, Lister, Element m,m.....
Man tycker att de ä fint å fräscht men när man kollar närmare så får man en smärre chock....
- I sovrummet gäller de inga undanflykter, Näää allt från golv till tak ska kollas över! Vi har ju aldrig gjort nåt där sen vi flyttade in!!!!
Så medans Andreas låg å kollade på det mest meningslösa "Vasaloppet" på Tv, n fick jag tak/golv lister, element, fönsterbräda och karm runt fönstret målat!
*skönt*


Såna här sten fönsterbrädor sitter hos oss i endel rum,, "Grön blandade färger" Grrrr *ryser* Alla andra brädor är fixade utom denna!
- Enkelt och toppen bra att fixa dom vita! Jag har alltid använt Lack färg vit/blank,, Väljer alltid blankare skala på färgen på dom ytor som man lätt ska kunna torka av... Och det blir superbra 2 strykningar sen blir dom superfina! Gillar tjocklek och form så det känns onödigt att byta ut när det går att fixa....
- Japp, enligt mig kan man måla ALLT.......


Enligt min plan så skulle elementet målats i Hammarlack - men när jag va i farten med penseln och hade vit färg hemma, så fick det bli vitt ändå! Kör på Hammarlack i något annat rum.... =)



Man får helt enkelt inte glömma bort Elementet, blir sån fräsch skillnad med lite färg - å det tar ju ingen tid alls... Så ta en sväng där hemma och kolla till era värmekällor =) =) =)
Obs: Glöm inte att stänga av det innan målning *fniss*
Stor Kram j

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag har hunnit att både kolla lite på skidor samt att möblera om. FAst ibland blir man ju i efterhand helt galen på sig själv.. är man ensam och ska flytta tunga grejer så hittar man på "fantastiska" lösningar på hur man kan göra... och ett tu tre så ramlar både tunga ljustakar och en metallram på mig! Rena tur att inget gick sönder och att ramen bara rev upp ett sår på armen (och jag lär väl få blåmärken också..) och att man inte fick tunga ljusstakar i huvudet. Så blev det också hack i träparketten (det som stör mig mest) Men det måste väl finnas något fiffigt sätt att s a s spackla igen sådana hack? Vad tror du å store fixare??

Hm, man kanske skulle ha tagit det lugnt i soffan istället för att börja greja...

Har likadana marmorfönsterbrädor i köket, fast mer gråsvarta, men tyvärr tror jag inte att jag får måla dem för hyresvärden...

Stjärnor & Champagne sa...

Vi har likadana element....Jag fyller också i mars. Trodde alltid att jag var tillverkad i ett tält på Gotland men det är jag inte, hihi..

Kram Anne