söndag 29 mars 2009

Hoppsan - skit oxå!!!


Godmorgon!!!!
Ingen glömde la klockan idag =) Jättebra för mig som vaknar sååå tidigt, att uret visar något annat numera!
Kolla in vilken inspirerande bild jag visar! Ojoj,,, håll i hatten så fin..... ;)
Hmmm, hör å häpna, titta å svimma! Rummet som vi grejar i har haft sitt Trä tak kvar! Träfärgat alltså,,,, Grrrrr! Konstigt att man ha stått ut mä de!!! Fast jag vet varför - jag når inte upp att måla själv/trots trappstege m,m.!!!!
Men nu när rummet är i förändring så va ju taket en självklarhet,,,, Eas målade de igår! IDAG, när jag vaknade kollade upp - så hade träet blött igenom överallt där vi inte hade kvistlackat!!! Muttrar..... Hade dock de lite med i beräkningarna,,,, Trä lever ju sitt egna liv!
Så antingen prova annan sorts färg eller en annan färg på färgen *haha* förstod ni....
Vi få la se! Idag blir det Doning i rummet - =) =) =)
Kram på er! j

6 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Men vad kul att få ett trätak målat, det blir ju sån förvandling! Sen kvistar, hm....inte kul.

Idag blir det nog golvmålning här, ska bli så underbart att slippa se björkparketten i lekrummet och garderobsrummet, det ska bli ett NÖJE att förvandla de rummen = ). Åh, vad jag längtar till att plocka fram rollern och färgen, det kliar i fingrarna.

Jag är så nöjd över att jag nu tagit fram penslarna, förut tittade jag bara på medan du målade, men jag fick med mig inspiration till att sätta fart. Energin börjar infinna sig...åh vad härligt.

Ha en bra målardag = )!!!
Kram L-L

Grodmamman sa...

Tråkigt när det blir så där!
Här ska det sys gardin idag!:)
Kram

Krydda Livet sa...

Alltså Josse, jag vet nog ingen som är så flitig som du. Det måste ju bara spritta i dina ben hihi. Allt blir ju så tufft och fint också. Er stil är verkligen inte som många andras och det är ju så sjukt snyggt :) Den tallrikshyllan du visar i förra inlägget var supersnygg. Vill ha :)

Kram Josefin

chokladblomma sa...

Trist! Dessa f-b-e kvistar!!
Lycka till!
Förresten! Kolla in mina snygga dörrar... Hi, hi!
Ha en bra dag!
Kram

Malin sa...

Usch och fy för kvistar:( Blev galen när vi klädde med pärlspont:P Och jobbigt att träet blödde igenom, men det blir nog finemang till slut ska du se:P Kram

Smultronlycka sa...

Hej!!Kom in på din fina blogg på nåt snirkligt vis :) Å vad trist det där!Det är ju så många kvist märken på visst trä.Jag höll på kvistlacka för ca ett år sen.Vi satte upp råspont på en vägg.Det var så trist att lacka över de där bruna sakerna.De tog aldrig slut på dem..Jag tycker vissa kvisthål ser ut som rådjursögon som tittar på en :)Ha det gott/Anna