lördag 21 mars 2009

Jobbat som min egna stylist idag :)

Hallo hallo.....
Idag har jag bestämt mig...... Eller hmmm, jag tror de! Halvt om halvt osäker!
Har iallafall fotat foton idag på dom hörn här hemma som jag vill ha med i tidningen! Yes, japp - till Lokaltidningen i vår lilla "stad" och dom är nu iväg skickade!
Jag ska få vara med och bestämma det mesta i texten, eller läsa igenom och tycka till, osv, plus då att jag har fotat själv! Jag måste känna mig nöjd juh,.... Sen så vill han ha slitna mig med på foton, in action när jag jobbar med nåt! hmmm, men med vad kan man undra! ska det vara sanningsenligt så skulle jag ju legat på alla fyra i värsta mjukisdressen och målat golv *haha*
Fast jag är fortfarande osäker! *men men*
Så idag har jag varit min egna Stylist *kul*


Ikväll blir det God Wook till middag och jag ska njuta å uppskatta sängens plats extra mycket ikväll, som nu en tid har varit framför Tv,n i allrummet!
För troligtvis åker den in i sovrummet imon (förtvivlad) ;) inget rum har tagit så lååång tid som just sovlyan - haha vi har ju inte velat bli klara pga sängflytten :)
Men, va fasen, är jäkligt sugen på att slita väck golvet i allrummet sen - och då kan ju inte sängen vara kvar! ev sorgligt nog måste ju då Tv,n flyttas in i sovrummet *haha* under tiden som de donas där.... =)
Snuffe å jag önskar er en mysig kväll - Robinson börjar ju idag *kul*
Tjing Tjing

7 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Mycket bra jobbat!!! Nu får du vara stolt över dig själv och fira över att du är SÅ modig = )!!! Det gäller att våga visa vem man är och kliva fram! (jag tränar mig i det och bloggen är en första del ). Vilken seger för dig! Åh, den tidningen skulle jag vilja ha! Kanske du gör ett reportage här på bloggen, även om vi sett alla hörnen = ). Härligt att få vara egen stylist. Det är ju ett riktigt drömjobb!

Ha en skön lördag! Kul att du tackade JA.

Kram L-L

Grodmamman sa...

Du är rolig du!:) Menar du att ni inte har tv i sovrummet annars? Det skulle jag inte klara mig utan!:) Fast datorn är inte inkopplad till den, men det kanske vore nästa grej att fixa!:)
Kul med reportaget också.
Kram

Moa sa...

Hej Josse!

Låter skoj med foto till tidningen :D
Vilken tidning är det ? :)

Just nu är jag på Gotland men imorgon åker vi hem, har varit här sen i onsdags kväll. :)

Hoppas allt är bra!

Kram Moa

VITA NYANSER sa...

Vad kul att man kan vara till hjälp = )! Härligt! Och jag är ju så glad för att ha hittat din blogg igen...!!!

Det var jag som undrade om bildprogrammet. Jag har fått tips om photoshop. Om din kille vet vad det är för något ni har är jag tacksam, annars letar jag själv. Hm, jag har ju en sambo i huset som är dataprogrammerare ... och här är det skomakarns barn...det händer inte mycket i datavärlden i vårt hus.

Ha en skön kväll!
Jag är SÅ glad för din skull och att kunna ha coachat lite!!!
Kram L-L

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt att få bestämma själv hur fotona ska se ut. Det blir ju så fint i sovrummet. Vilken tur att tv:n måste in i sovrummet sedan då, *s*.

Ha en skön helg!
Kramar Ullis

Milla sa...

Vilket roligt uppdrag!!
Förstår att de vill ha dina bilder på ditt hem...
Robinson var riktigt kul att se igen!
Kram

Lundagård... sa...

Jättekul att du får vara med och hålla koll på reportaget, annars är det lätt hänt att det inte riktigt blir som man hade hoppats på. Fina bilder och styling fixar du ju fint! Härlig fönsterfärg!