måndag 23 mars 2009

Livsnjutaren nr: 1

Just nu: Här har ni en som älskar att ligga & sola! Varenda liten plätt som solen värmer upp här inne - ska Snuffse luffsen ligga på!!!!
Ha de gottit

13 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt det ser ut! Vem längtar inte efter sol o värme...Ett decimetertjockt snötäcke mötte mej när jag klev utanför dörren i morse. Isch!
Kram A-S

Joyce sa...

Oh I love the photo of your dog! Very cute!! I came over from Susanne's blog

Torparfrun sa...

Vilka härliga bilder! Han verkar ha lagt sig skönt tillrätta på den fina kudden :)

Kram Torparfrun

Lilla huset på prärien sa...

Vilken liten goding!! :)

VITA NYANSER sa...

Men oj vännen...fy bubblan att ha sådär ONT jämt!!! Inte kul alls!!! Och när du har provat allt...= (. Tur att du är så envis och verkligen KÄMPAR. För här på bloggen ser man bara att det händer massor av grejor hela tiden, TROTS att du mår dåligt, jag är IMPONERAD. Vilken VILJA. Snacka om att du har förmågor, dels din underbara inredning sen att kunna kämpa på trots att du har det som du har det. Tur som du säger att du har ett SÅ stort intresse i inredandet när du går hemma.

Ja, hi,hi...Blekinge here WE come *fniss*. Men du, garaget vad kul, det är exakt mina tankar!!! Jag har fått hem bygglovsansökningar, måste ju ha tillstånd till det mesta. Vi har mycket tätt mellan husen här så det är inte säkert att jag får öppna ens en dag i veckan. Men jag ska lämna in om det. Måste bara skriva ihop några rader.

Gör slag i saken!!! Hi,hi...ska jag säga som har funderat SÅ länge!!! Men nu ska jag kolla upp möjligheterna. Jag har tänkt en web-butik med en fysisk butik på lördagar och sen erbjuda homestyling. Äntligen kanske man kan börja jobba med sitt intresse!
Men det gör man ju nästan genom bloggen, lite dåligt betalt här bara, särskilt när jag inte ens har reklam...= ).

Jag jobbar som lärare i vanliga fall, men är sjukskriven pga utmattningssyndrom, har gått in i den berömda väggen. Jag har haft en orimlig arbetsbelastning och duktiga flickan som man är med skyhög krav så dimper man ner en dag = (. Jag börjar få krafterna tillbaks sakta men säkert, men det är därför det tar sån tid innan penslar kommer fram, är seg fortfarande. Håller på med inskolning i jobbet, i mycket små steg. Det går framåt = ). Men nu är det ju så härligt att vara hemma = ) så det här skulle jag kunna vänja mig vid. Men jag får vara GLAD över att bli bra.

SKÖT om dig!!!
STOR KRAM L-L

VITA NYANSER sa...

Hoppas att det fixar sig med tummen, någon lön för allt ditt onda!!! Vad kul att Andreas oxå gillar din hobby. Anders här hemma tycker att det är ganska kul, men inte som jag = ).

Jag har varit på starta - eget - info. Vi har Etablera här i stan som hjälper till med start av företag och de HJÄLPER verkligen till med ALLT i 3 år. Jag träffade en jättego tjej där som skulle vara mitt stöd. Det är bara att sätta fart. Jag tänkte hitta någon egen nisch oxå , som du har med dina hjärtan. Men jag har inte kommit på någon än. Får fundera. Ja, hoppas det fixar sig för oss! Den där försäkringskassan är inte att leka med, ska på möte nästa vecka, de jagar verkligen på folk och ger sig på HELT FEL personer!
Det gäller att vara stark för att vara sjukskriven, suck.
Nu ska jag hämta barnen på skola och dagis. Här har vi SNÖVÄDER !!! Nu borde det väl räcka ändå....

Ha en skön måndag!
Kram L-L

LantlivsAnette sa...

Åhhhh denna ljuvligt söta Snuffe !!
han gör precis som Nisse, hittar solen och ligger där och värmer sig...
Men du !! Hur f-n kunde jag skriva tulpaner..hii..hii..du är den enda som verkar ha märkt det..nu har jag ändrat..hmmm..blir lite orolig här själv..att jag inte märkte det..;)
Ha det gott
Kraam Anette

Vitt och Blått sa...

Mysigt!! Jag vill att min lilla plupp kommer hem så han också kan ligga och myyyysa! Ska vara försiktig md glaskrukan, såg ditt inlägg om det - uscha! Har jobbat som florist, men har turen att jag aldrig gjort illa mig. Har haft glaskrukor som gått sönder i handen på mig. Js mamma gjorde samma sak som du fast på en kall syltburk som hon hällde varm sylt i och den sprack och skar av senan. Ha en bra kväll - kram E

Huset på kullen sa...

Åhh..vad mysigt det ser ut. Söta vovven...

Jag lånade en spikmatta av en kompis förra helgen som jag har provat en vecka. Det gör ont i början men nu tycker jag att det är skönt. Jag tycker att man blir avslappnad i ryggen när man legat på den. Värken i mina axlar och rygg är fortfarande kvar men det är ok en stund efter man har legat på mattan iaf. Skitbra... =)

Kram Linda

In my house sa...

Till Louise!

Huannemaja, det låter inte kul... Stackars A, ska hon bli ett öronbarn... :(
- Säg till Louise, om du vill ha hjälp. Jag kan ju gå ut å gå med A om du vill sova eller städa, ducha eller vad som helst i lugn å ro. eller passa henne om du vill sova! Jag kan komma å städa,, jag gör vad som helst,,, om du vill!!! de vet du.....

Hoppas att medicinen hjälper, så att ni får de lite lugnare snart!
Tänk, Alex fyller snart 1år,,, det går så fort,,, Å lilla A har nog blivit stor nu, sen sist!

Jag kan ju baka nåt om ni vill ha!!! säg till, lova de! nån dag innan, så att jag har en bil....

Jag sitter å små syr,,, känner mig snurrig som fasen idag,,, men snart är det kväll,,, då man kan lägga sig i soffan lite! =) 0)

(ps; jag har snart en mobil, igen) trots att de ha vatt skönt utan!!! att vara onådd är rätt skönt!!!!


Pigga till er allihop,,, snart blir de varmare, då känns allt mycket lättare!!!!
Och ring om de ä nåt.... Jag gör de jag kan!!!

Stor kram till er alla!!!! och puss på Viggos nos! j

Grodmamman sa...

Vem skulle inte vilja ligga där i den sängen i solskenet!:) Säg till när det blir ledigt!:)
Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Åhh Josse det där ser gott ut i solen.

Kramkram Anne

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken underbar bild på Snuffe. Syns verkligen hur han njuter.

Ha det bra!
Kramar Ullis