torsdag 5 mars 2009

Posten gjorde mig Happy!!!

Hej alla!
Kul att höra era kommentarer om min Friss, det är väl typ dom senaste 3-4 åren korten är tagna,,, men har hunnit med mycket där emellan oxå =) =) Tredje bilden som många hade som favvis, kanske inte är så konstigt, eftersom det är den senaste frissan och då mest rätt i tiden juh!
- Fniss, däremot - vet jag inte om ja vågar visa er frissan som jag har nu =) jag är NÖJD som alltid, och är inte feg, trivs typ i allt - dock inte samma frisyr månad efter månad efter månad efter månad!!!! hehe....
Visar när jag är iordning gjord - man blir trött efter många timmar i stolen, så sminket åkte väck fort och mjukis dressen på direkt, knappt innanför dörren! haha....
Så de blidde inget foto idag.....
På Lördag däremot kommer jag vara framme med kameran hela dagen,,
- Vart jag ska berättar jag nog imon!
*****************
Titta vad vi hämtade på Posten idag =) =) ÄNTLIGEN är dom mina...... Dom Ljuvliga älsklingarna =) =) =) Mina drömmars dröm, dom ting som jag avgudar!

Tjing Tjing =)

9 kommentarer:

Fridashus sa...

Hehe:o) Du får ta det på lørdagen.. Nå venter sengen.

Sov godt.

kram

Marit`s vita skrin sa...

Åh gode gud. jag hoppas verkligen att vi får se mer av dom....
En tolix stol är min dröm.

Fasiken vad häftig du är i alla dina frisyrer.
Du passar ju i allt.
Färgstark kvinna kräver sin frisyr;)

VITA NYANSER sa...

Vad lyxigt och KUL!
Kram L-L

Grodmamman sa...

Börjar gilla de där stolarna mer och mer! Och hemma hos dig kommer de att passa perfekt!:) Förstår att du är glad!
Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Fy så orättvist...Jag vill också ha Tolix, men det får väl bli vita, dom galvaniserade är så dyra. Hmhm kan bara säga grattis.

Kram Anne

HWITA DRÖMMAR sa...

Va kul att du bjussar på dina frisyrer, Du är modig du! Du passar väldans bra i allt verkligen! Kul att se vad de blidde denna gång! Åhh va roligt att du har köpt Tolix stolar, är alltid såå kul när man länge gått och önskat sig något och en dag så slår ens önskan in!! Ha en bra dag/Kram M

chokladblomma sa...

Har du nu äntligen fått dina stolar!!! Vad kuuuul!!
Jösses vad många olika frisyrer du har haft! Jag håller på och sparar ner håret igen för jag saknar min tofs... Typiskt för hästtjejer tror jag... men det är ju så praktiskt med tofs när man har hjälmen på! Trist tycker nog frisören däremot!
Ha en bra dag!
Kram

...Tre rum och kök sa...

Hej!

Fin-fina stolarna, ju! Vill oxå ha. Fast det räcker med en, till nya skrivbordet...en svart...så är min dröm klar! Hi hi!

Tycker att alla frillorna passar, men den i vänstra kanten, när du håller i en bebis är nog den som faller mig mest i smaken. Men testa på, jag är för feg...fast inte för olika färger, bara för saxen! Ho ho!

Ha en trevlig fredag, kram kram L

Jennys vita drömmar sa...

Snygga frisyrer, det är kul med inlägg på lite allt möjligt:) GRATTIS till ditt inköp, de är drömmen, men jag får nog spara ett tag till, hi hi,Ha en fin helg , kramar Jenny