måndag 13 april 2009

Ett Unikt designhotell...

Dit ska jag idag =)
Som har öppethus visning! Jag tror att det är ett 1800-tals hus "väldigt" charmigt, som är totalrenoverat, Och med hjälp av den duktiga & trevliga tjejen "Malin" som äger Mairo har dom inrett hotellet nästan helt i mimous sortiment (kuddar, tyger, tapeter m,m.. (Oj, vad jag kommer att gilla allt) Varje rum har sin egna stil med en blandning av nytt och gammalt :)
Oooohhh, såååå kul! Jag hoppas hoppas att jag får fota,,, så att jag kan visa er!!! kameran hänger på ändå som alltid, full laddad =) =)

Så nu måste jag börja kurera mig :o)

Sen blir det Påsk middag hos Eas familj.....
Ha en härlig dag!
Tjing tjing

8 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Josse...Hoppas vi får se något...

Kram Anne

VITA NYANSER sa...

Det låter som en underbar dag! Vad härligt att bara gotta in sig i inredning! Härlig kurering du har = )! Du, den där lådhurtsen, åh vad fin, jag har ju nojja på lådor, vet inte vad det är. Här har jag målat mina loppislådor och jag är SÅ nöjd. Idag ska här målas några till!

DU!!! Tack för Ernst-tipset, jag har skickat in vår sommarstuga nu och håller tummarna att han vill komma till oss, vi behöver mycket hjälp där. Så tack, en kul grej att vänta svar på = ).

Du är ju för mysig du, fick ett leende på läpparna efter din kommentar hos mig, tack för det smilet = ), det värmer,hi,hi...roliga du!

Kram kram L-L

Fridashus sa...

Oi, så morsomt. Jeg håper du får ta masse bilder;o)

Ha en riktig god dag!

Kram

Grodmamman sa...

Hoppas verkligen att du får fota där!:)
Ha en bra dag!
Kram

Maria-Isabel sa...

Åh Josse, vad glad jag blir att du lämnade en kommentar hos mig så att jag kunde titta in hos dig!! Underbart personligt hem du har... Köket=lovely!!

Mia sa...

Hoppas att du hade kul och fick ta några fina bilder :)

Bellavien sa...

Love your blogg, vilken fina bilder, kommer säkert tillbaka.

Kram!

Tessie sa...

Jag gillar verkligen din blogg...
I'll be back =)