torsdag 16 april 2009

Helt Grymt Fantastiskt...... tack....

Japp,,, jag pratar om er alla... :) Som är så fruktansvärt grymt snälla å goá.. Som ger mig sån glädje, peppning, skratt och värme! helt otroligt vad text, från Goá människor kan göra gott. Mysiga å söta Mail från olika delar av Sverige - människor som liksom orkar lägga energi & tid på att skicka iväg ett Mail - till mig!!!
Jaaaa, ni är SÅ GRYMT MYSIGA.....
Stort TACK....
YYYYYYYYYYYY
Från det ena till det andra :)
Så gick ju jag å små städade igår,,, lite lugnt och halv tattigt. När det gick upp ett ljus för mig - att Tidningen plus fotograf kommer hit imon,,, och här går jag och halv lullar med damm trasan!!!??? Vaaaa, inte förberätt nåt eller ens tänkt på det så mycket! Har ju tusen saker som skulle fixas till och Josefine - vad ska du ha på dig???? Bjuda på? m,m.
Jaha,,, jag har ju denna dagen oxå på mig, men igår mellan dammtork och slänga döda krukväxter - tog jag en målar paus!!!Termostaten ligger på tork i källaren :) Vilket rum är nu detta????


Jooo, stjärnhallen.... Vitt element va ju oxå fint,,, men va så sugen på att använda min "Tolix-färg" hehe, så det får vara såhär nu ett tag...
Imon är det Sydöstran som kommer "vår Läns tidning"
Tihi, vi som alltid har haft Blekingeläns tidning =) den andre av dom två.... :)
- Fast jag känner redan nu att jag skäms som en liten gris, och tycker att det är fullständigt sjukt totalt pinsamt,,, men kul!!!!
Det kanske kan leda till "nån" liten bra sak, typ att Ingvar Kamprad - läser och ringer upp mig!!! japp,,, han blir sååå sugen på att jag ska bli/vara hans högra hand =) =) =) i framtiden eller kanske att Ernst behöver en medhjälpare!!!
- Jag tror STENHÅRT på detta *hahaha, skratt*
Nähe, vad står det nu på mitt "att göra schema" :)
Tjing tjing!!!

7 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Hej goa du!

Vad kul med reportaget imorgon. Jag hoppas att dessa människor snubblar över din sida, för då förstår de ju att det är dig de saknar när de ska inreda = )!!! Du har ju liksom vanan inne med tidningsvärlden nu = ), så då kan du ta det coolt så där dagen innan de kommer, som vilken dag på jobbet som helst....hi,hi...

Nu ska jag besöka IKEA. Får inte så mycket gjort hemma just nu, bara lullar runt jag med. Men IKEA beöver jag med lite mer lampor och ljus.

Visst är det så himla härligt med bloggen, den ger så mycket positivt hela tiden. Det är verkligen en påfyllare av bara gott!!! Underbart!!!

Ha en skön dag!
Kram L-L

Drömmar och Lycka sa...

Oj så snyggt det blev, du är så kreativ. Väldigt fräckt med silver, blev så mycket snyggare. Hoppas du hann med allt och att det gick bra med reportaget.

Soliga hälsningar Linnéa

K sa...

Du d blev ju sketakalassnyggt me silver MMM SÅ HÄFTIGT !!! Lycka till me reportaget ;D KUUUL!Kramis/k

Pockethexan sa...

Hej Peter Olofsson heter jag som skriver dessa rader på din fina och trevliga blogg. Det jag nu gör är kanske inte helt okej i bloggvärlden, men ibland så måste man få göra små "fulingar".
Ja, vad gör jag för "fuling" då, ja bli inte orolig, det är inga konstigheter, jag håller på att "ragga" folk till mi "Lilla Frus" blogg" Men "Herregud" männsika! kanske du då tänker kan hon inte göra det själv? Nej, faktiskt inte det är där problematiken ligger, hon är ryggskadad efter en svårare förlossning, 3:e barnet; sedan 15 år tillbaka så är hon till största delen sängliggandes. (ja, nu går det ingen nöd på henne, hon är ju gift med mig, en alldeles förtjusande liten man som pysslar om henne i princip dygnet runt).
Ja, problematiken är ju att hon har lite svårt pga av smärta och medicinering att vara och arbeta med datorn lite längre tid, så nu spar jag in en massa jobb till henne genom att kommentera inne hos dig. Självklart så sköter hon kontakten helt själv med dig om ni "tivs" tillsammans och du gillar litteratur, det är i princip det enda hon kan göra är att läsa och sitta/ligga vid datorn. Idag har jag gästinläggat hos henne, men det brukar jag inte göra, hänt någon gång bara. Men nu tänkte jag överraska henne med att nästa gång hon öppnar sin blogg så "kryllar" det av glada tjejer som vill boktipsa eller bara skriva om livet, smärta och elände i största allmänhet(ler). Nej, så illa är det inte, Hexan tycker om att se till det "friska" hos människan! Dagens inlägg handlade om fornnordisk mytolgi och det passar henne perfekt, hon är en riktig "vikingahuldra"!
Ja, stollen som skriver dessa rader heter Peter Olofsson och bloggr normalt på www.oumberligating.blogspot.com
PS: Det blir lite av massutskick denna kommentar så det kan hända att du "drabbats" av familjen Olofsson förut och gillade du inte oss då, så kanske du inte gör det nu heller så strunta bara i att kommentarssvara, fast då går du miste om mycket för trevligare människor får man leta efter, ja, ialla fall när det gäller min Fru, jag är väl som män är mest "grymtande" och "hungriga"!
Nej, som sagt nu ska jag inte stjäla mer utrymme i ditt kommentarsfält, läser alla bloggar som jag skriver detta i, säger det igen fin och trevlig blogg!

Hanna sa...

Hej på dej! Jag blir glad bara av att se din header(tror jag det heter) . Skulle gärna vilja ha ditt hem. Vi kan byta ett tag så kan du fixa ordning hos mig.Hihi
Jag väntar också på att Ernst ska ringa, fast då säga att han gladeligen vill fixa min stuga.
Jättekram och lycka till med reportaget. / Hanna

Mitt hem är min borg sa...

Hej!!

Åhh vad kul att du ska vara med i tidning igen.. Jag blir lite avis på d.. Tyvärr bor vi i en sån ful lägenhet så hit skulle ingen vilja komma.. =)
Får ta det när jag bor i mitt drömhus.. =)

Lycka till
kram!!!

Lärarbostaden i grönskan sa...

Hejsan!
Attans att det var Sydöstran du skulle vara med i, jag har ju också BLT;) Får kika hos mama och pappa! STORT LYCKA TILL!!! Hoppas verkligen att någon får upp ögonen för dina inredartalanger!

Stor kram