tisdag 28 april 2009

I väntans tider :)

Godmorgon =)
Här sitter jag med en kopp kaffe och väntar på Tidningen som alla tycks ha fått utom jag... Huuuu, jag är med idag!!!! stora jäkla bilder på mig!!! blir så nervös.....
Städning, Målning - står på min "att göra" lista....
Om jag inte svimmar över tidningen så hörs vi senare ;)
J

6 kommentarer:

Fina Matildas mamma sa...

Hej, hej! Till och med jag fick tidningen i dag och jag är inte ens prenumerant:-) Är förtjust i industridesign, dock inte lika mycket i vitt lantligt. Gillade ert matbord, men man såg bara lite i bakgrunden. Har letat på bloggen också men hittar ingen tydlig bild. Har ni köpt det eller byggt det själva (satt ihop skiva och ben)?

Gnistrande snö sa...

Åh så spännande, men vilken tidning syftar du på? Blir ju så nyfiken, är det den lokala? För Johanna och Maris reportage dröjer väl ännu ett tag...
Underbara inspirationsbilder i föregående inlägg, instämmer, det är en fantastiskt vacker miljö.

Ha en fin vecka!

Kram
Katarina

Signe 1 sa...

Vad spännande med reportage i tidningen:-)) Du har en sån mysig o inspirerande blogg! Ha en toppendag!! Kram Sofia

VITA NYANSER sa...

Hej vännen!Oj, oj, oj vad kul!!!! Vilka tidningar är det nu? Jag ska ner på bibblan och hämta de där, tror nog att jag kan tigga åt mig dem, vill så gärna ha dem = ). Framsidan!!! Du är ju en riktig kändis, nu kan ju inte Ernst och Camprad missa dig!!! Jag är så glad för din skull, du är ju så duktig och du kan sträcka på dig. Det är tidningarna som ska vara glada åt att få visa SÅ fina bilder, det säljer, jag lovar!

Ha en skön dag! Nu ska jag köpa blommor och ner på stan en snabbsväng. Måste ju handla hem något gott att bjuda på oxå, både mat och efterrätt = ), åh, så kul.

Kram l-l

Lilla huset på prärien sa...

Oj så spännade! Får nog inte den tidningen här. Hade gärna läst den dock. För visst är det typ dagstidningen där uppe hos er eller?

Kram Jenny

Bygatan sa...

Hej!

Du kommer inte att svimma, det är nog så snyggt kan jag tänka mig.

Jag vill oxå se reportaget! Snälla visa oss...
Hur får du till all energi? Själv orkar jag bara små delmål mellan arbete och tråkiga hussysslor...beundransvärt!

Ha en trevlig tidningsstund;-)

Kram Lena