tisdag 14 april 2009

Liten Glasveranda.

Hotell Rosendal fortsättning!
Från sovrummet kan man gå ut till denna lilla glasverandan! Så supermysigt!Svart Gummi golv i köket och svart trä golv i resten av lgh!!!
Med Mimou´s tapet.


Från verandan satt ett litet runt fönster in till badrummet!
- Då va denna Lgh, visad!!! Vad tyckte ni???
Jag tycker att den är supercharmig, speciellt live =)
Det jag gillar mest är: Gummi golvet, mörka trägolven, att listerna va svarta - kändes skitfint just här, självklart alla gamla vinklar & vrår, och att murstocken va sån fin färg, gillar inte mörkt tegel i "äkta" tegelfärg.
Den kändes Lyxig, inte en massa onödiga krusiduller, utan den va Ur mysig....

Tjing tjing

4 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Josse!
Åh vad fina bilder du visar från det underbara hotellet!
Verkligen snyggt med det där svarta gummigolvet:)


Ha en bra dag,
Kram Jenny

Tulipa sa...

Nu har jag gått på din visning *ler*
Läckert kan man väl konstatera!!!

Många kul lösningar.
Som helhet lite för modernt för att jag ska känna mig som hemma, men jag njuter verkligen av såna här miljöer.
Och man plockar ju godbitarna ur kakan!

Kram!

Grodmamman sa...

Så kul att få se alla bilderna! Säger som Tulipa, lite moderna för min smak. Jag hade bytt ut de svarta golven och möblerna mot träfärgade. Annars hade jag nog kunnat tänka mig det mesta! Alltid kul att få inspiration och nya idéer.
Vad blir nästa projekt hos "In my house"???:)
Kram

VITA NYANSER sa...

Supersnygg lägenhet!!! Den har ju så mycket, t.o.m veranda = ). Charmigt med murstocken i tegel framme. Åh vad kul att du bjuder oss på så mycket fint!

Jag pratade med Bygg- och miljönämnden idag eftersom det har dragit ut på tiden. De skulle dra ärendet på torsdag när de har möte och han skulle återkomma så fort som möjligt. Det har låtit mycket svårt att få, men han var inte helt omöjlig idag = ), åh, nu har jag fått hopp. Jag vet oxå att "in my carport" i Bälinge har sin i ett liknande tätbebyggt område och det nämnde jag till honom. Så kanske, kanske!!!

Jag är på så bra humör idag, dels för det och för att jag var inne i klassrummet idag, helt solokvist och det kändes okej = ). Plus att jag ska få en lådhurts med 40 lådor från skolan. Har kikat in den sen jag började för länge sedan på skolan och varit så sugen på den, jag som har lådmani = ). Nu står den bara till ingen nytta utanför ett klassrum, så jag tog mod till mig och frågade rektorn om jag kunde få köpa den. Sen efter ett bra tag (igår) kom det ett mail om att jag skulle få ta den!!!! TJOHOOO!!! Så mer målning, men det ska bli kul, perfekt nu innan reportaget, så idag är det en bra dag. Ska dessutom piffa till mig hos frissan idag, ser fram emot att bara sitta och bli ompysslad.

Sköt om dig, tänk om vi kan starta små garagebodar = ).

Kram l-l