lördag 9 maj 2009

Frukost prat.....


Godmorgon!!!!
Hmmm, Vad tror ni egentligen om oss???? hmmm, som nu under frukosten kom fram till att vi skulle riva trappen en 4:de gång =) =)
haha,,, Jaaa! men vi tycker ju detta är kul,,, så "hörrni" låt oss hållas....
- Det kommer att hända lite saker med vår trapp (som nu är fruktansvärt) hemsk, inom snar framtid,,, så vi måste få väggarna klara så som vi vill ha dom,,, innan trappen.....
- Vi har aldrig frågat om hjälp innan, men just trappen ska ett proffs få göra åt oss... (det ska inte bli en Trä-trappa) =) Trots att jag vet att vi hade klarat de,,, för jag tror ju alltid eller VET att vi kan det mesta själva, Så ska vi faktiskt ändå lejja (stavning) bort trapp jobbet =) =) =)
LÅT OSS FÅ DONA, MINA VÄNNER =) =)

4 kommentarer:

Signe 1 sa...

Ja jag blir icke förvånad, hihi, du som är sååå kreativ o har så mycket energi och ger så mycket inspiration så man blir alldeles matt, hihi!!:-) Ska bli kul o se resultatet sen, Kramis Sofia

nea i det gula huset sa...

Hej du pinglan!
Så ni ska lejja bort arbetet med trappan?! Det gör ni rätt i! VERKLIGEN!
Det önskar jag oxå att vi hade gjort! ;)

Ringde dig innan men ni svarade inte. Provar ringa sen igen!

Ha en bra dag!
Kramis..

Grodmamman sa...

Klart ni ska få dona!:)
Här tycker vi också om att ha projekt på gång även om vi ligger i lä mot er!:) Alla är vi olika, en del vill ut och resa, andra vill greja hemma. Fortsätt ni och fortsätt med att inspirera oss andra också!:)
Kram

Krydda Livet sa...

Hörru gullfia! :) Kan du inte kasta över lite energi till mig. Fast jag har inte brist på den direkt heller hehe. Jag målar för fullt min söta lilla fyndade byrå. Längtar så till den är klar!!

Ha nu en trevlig kväll. Kram Josefin