onsdag 20 maj 2009

Min Going...

Godmorgon....
Här har ni en som alltid tar sovmorgon,,, en riktig morgon Tröttis....
Han snuffsar under täcket tills halv 11 - 11 =) =) Han är så Gó..






Leila´s Mat, Jul, Fest, På landet, Beck, Vad blir det för mat, Det okända, Berg flyttar in, Äntligen hemma, Big brother, Kattis &co, Halv åtta hos mig, Bygglov, Robinson, Hitta hem, Sommar med Ernst, Spårlöst, Rent hus.... Osv Osv Osv....
HERREGUD......
Jag som är en Tv människa, men endast på kvällen - är ju halvt i himmelriket! när man har tråkigt och är sugen på nåt speciellt prog, trots att man har sett det, Japp..... Numera kan jag se nästan vad som helst När jag vill.....
Skitbra,,,, Jag har kollat på Det okända och Leila,,, i flera dagar nu, lite då och då =) =) Tror att det typ kostar 49kr i månaden.... Vi har ju datan kopplad till Tv,n,,, så det blir ju ingen skillnad!!!
- Igår va jag ute i Trädgården och donade!!!!
Mmmm, jag fullkomligt älskar de! Mår som bäst då... Fixa och trixa, rensar, klipper med sax och klipper gräset! Jag älskar att klippa gräset =) och då ska man inte ha någon lyx klippare som går av sig själv, Nääää, man ska dra och slita.... Jag hade blivit jättebesviken, om jag hade kommit hem nångång Å Eas hade klippt gräset!!!! =(
Näää, sånt gillar jag, det vill jag göra........
Ha de gottit

16 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Vad skönt att ha en hund som är morgontrött! Det är inte pappas hund som brukar vara hos oss ibland. Innan sex vill han ha frukost, och morgonpromenaden vill han ha senast kl 08. Han har insett att det är herr Fräken som tar morgonturen så han går och buffar på honom tills han stiger upp. Eller lägger sig på herr Fräkens ansikte..! Det är till att vara fräck! ;-)
Låter härigt att gå ute och dona i trädgården och dona. Alla mina balkongprojekt har tyvärr avstannat, i väntan på att balkongen ska få agera målarverkstad för tygskåpet!
Ha en hääärlig dag!

×Snoffsan× sa...

haa=) urgulig bild!om min käre hund ändå hade sovit lite längre...

kram Malin!

Signe 1 sa...

Men åhhh vilken söting, tröttis jaaaa, det syns!:-)) Ljuvligt att kunna ta sovmorgon ibland, hihi. Kramis Sofia

Nea sa...

Hej pinglan!

Det blev bättre väder än bara regn och åska! :)
Ha ha..man undrar ju när du inte är här inne på en hel dag för du har ju verkligen skämt bort oss med alla dina roliga och fina inlägg!

Är nog egentligen inte sämre men när jag är på förlossningen så blir jag jätte stressad över att behöva gå på dass. Har bara en toalett som ligger ute i korridoren och då är det inte så kul att bli dålig..så bara det gör nog att jag blir lite extra! :( Men igår hade jag nog ätit ngt jag inte tål längre!

Vi skulle behöva ca 25-30m2! Vi tänkte ta bort det gröna eländet och se hur det andra ser ut och går det inte att ha kvar så får vi lägga nytt!

Tror att jag ska prova ringa dig snart..ska bara göra lite frukost först!
Kram Nea

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Ha ha! Snyffe skulle passa bra hemma hos oss, lik både mig och sonen...*gäsp* inga tidiga mornar här inte!

Et par glas och en djup-vild-roande-diskussion om livets alla värt-att-veta-områden vore himla skoj, många skratt tror jag att det skulle kunna bli!

Ha en trevlig kväll!
Kram Lina

VITA NYANSER sa...

Men så go han är lille Snuffe = )! Tv 4 Anytime skulle passa mig perfekt, hinner ju aldrig kolla på det jag ska. Du hur mår du nu, har du kommit till rätta med de där hemska som du får? Jag har fått något som ska höja seretoninhalten och mår pyton, men det ska visst rätta till sig, suck.

Ha en skön helg!
Stoooor Kram L-L

Lallis - liv och leverne sa...

Bara hur söt som helst:)
kram Lallis

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken underbar bild på Snuffe. ser ju ut att ha det så skönt.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Jenny sa...

Hej Josse!
Snuffe är ju bara för gooo!!!
Hoppas allt är bra med dig söta du!

Ha en skön långhelg,
Kram Jenny

millandante sa...

Så himla sött och gosigt!!!
Har varit sängliggandes i feber några dagar och har inte kunnat blogga och jag riktigt längtade efter att kika in och se vad du har för dig... och det är ju massor som vanligt! Inspirerande och imponerande!!! Känner mig plötsligt helt frisk...
Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Hihi du får gärna komma till Linköping och klippa gräs både på vårat land och hemma. Maken har köpt ny gräsklippare idag. Åhh vad han ser ljuvlig ut under täcket. Jag har en löptik i soffan i källaren ( Obs enda soffan hon får vara i) som räcker upp handen och visar hela härligheten med sina byxor.

Kramis Anne

Tulipa sa...

Vilken gossevovve!
En liten livsnjutare...

Håller med om att det är skoj och bra för kroppen att köra med handgräsklipparen!!!
En ny hobby har jag upptäckt *hihi*

Trappan ser kanooon fin ut. Vill oxå!!!

Trevlig dag!!

Kram Mariette

linnea-maria sa...

Åh vad smart!! Tack för tipset! Jag hinner ju aldrig titta när programmen går...eller nästan aldrig men om man kunde titta på favvisarna när man själv vill så är det bättre. Ha en fin helg/linnea-maria

En liten stuga... sa...

Hej hopp !

Du får det bara finare å finare :-))
Hopaps allt är bra !?
Här har det stått stop lite med huset...men kommer ha lite mer tid framför mig snart , jag har oxå blivit varslad :-(
Men men , vi mår ju bra och är lyckliga iaf...hahah

Det blir verkligen superfint hos dig , men vad har hänt med "webshopen" ??

Kram kram

Anonym sa...

Hej! Jag fullkomligt älskar ditt hem och framförallt den turkosaktiga färgen som du målat detaljer med. Skulle vara jätteglad om du delade med dig av färgkoden/NCS-numret på den! Tack på färhand. Kram, Erika.

bea-cici sa...

hei
for et fantastisk inpirerende hjem du har. herlig å lese om all din energi. gleder meg til å lese om hjemmet ditt i Rom123.
Klem fra bea-cici i Nord-Norge;)