söndag 17 maj 2009

Nu börjar denna dagen lida mot sitt slut, helgen är över och en ny vecka väntar....
- Här ser ut som faaan, målnings grejer överallt, stegar, sop påsar m,m. Men trappan börjar bli klar,, och mitt huvud snurrar redan av ideér, om hur saker ska stå, hänga och göras.... :)






Vill säga till er alla hur kul det är att ni kikar in här... :) Jag blir smått förvånad när min räknare tickar & tickar uppåt.... Men det är så jätte skojj ska ni veta!
Jag tycker om er alla, mina bloggisar.... ;)
- Jag strävar aldrig efter många kommentarer eller känner mig pressad på nåt sätt... Utan jag älskar min Blogg och tycker att allting är jättekul....
Men visst tar man åt sig av alla Goá ord som jag får, sitter ofta här och läser med ett leénde!
En kommentar som gjorde mig löjligt glad, jag myser i hjärtat när jag läser den,
är ifrån Hvitur Lakkris Gúa... Tack snälla du..... YYY

Hej Josefine. Jag bara ville att du vet... att jag är upp över öronen kär i dig och hela din blogg! Har suttit och kollat och suckat och kollat igen och njutit och bara WOW! Du är så duktig! Ta vara på det! Låt inte livet gå miste om din talang. Du är ämnad till något stort! DU är urmysig personlighet, varm, rolig, ödmjuk och en fantastisk inredare. Och allt det står din vackra blogg för...I LOVE IT! Jag hejar på DIG...hela vägen! Största kramen...

Stor Kram till er alla...
j

14 kommentarer:

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hej!

Å jag sitter här och "hejar" med! Ha ha! Hon har helt rätt!

Fyndade lampor igår (jajamensan) kommer bilder snart *stort nöjt leende"

Må så gottit du bara kan!
Kram Lina

P.S Lovar att jag ler lika mycket tillbaka åt kommentarerna som du lämnar hos mig D.S

Fröken Fräken sa...

Heja, heja säger jag med! Och tycker att det är skönt att någon annan också har det stökigt. Helgen har gått förbi fort som sjutton och alla mina projekt är halvklara. Eller så är de tveksamma.. typ sådär att man grejat, är nästan klar, och så blir man tveksam till om det verkligen blir bra.. just nu håller jag på att provar rosa igen... mnjae.... ska man då låta det vara och se om man börjar gilla det eller slita ned allt?!
Jag följer trappförvandlingen med spänning!

Då hade du tur med lamporna, att de var vita på insidan. Här var de typ rostfria, vilket jag inte ville ha. Så det blev att använda maskeringstejp, och det var enormt pilligt...

Ha en grejtans kväll! Här är är det som värsta sommarkvällen, solens strålar över taken, gräset grönskar och det är så vackert att det nästan gör ont... :-)

Everyday living etc. sa...

Ja hon har verkligen bara så rätt, det är så roligt att komma in här på din blogg och läsa om alla dina roliga och kreativa ideer. Vad mycket det har hänt med trappan, åh ska bli sååååå spännande att se sen när ni är klara. Det kommer att bli toppen! Ha en fortsatt härlig kväll.

Kram Linnéa

Från koja till slott sa...

Kul att få så fina kommentarer, och hon har ju rätt! Du ÄR grymt duktig och jag tror att detta kan leda till något stort för dig! Du ska ju absolut jobba med något inom denna branchen, så är det bara ! ;)

Jag kan heller inget annat än o instämma med dig, hos oss ser det också ut som fan, möbler huller om buller, penslar och kartonger! Men jag är så glad för idag har vi lutat ena halvan av vardagsrumsgolvet!! =)

Kramisar Pernilla

Grodmamman sa...

Håller också med Gua! Du har säkerligen din framtid inom inredning och styling!:)
Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Visst är det härligt att blogga och att jaga kommentarer är inte min stil heller. Jag svarar alltid på dom som lämnar hos mig och sen går jag in på mina favoriter. Hihi du är ju en av dom. Du har ju hållt på längre än mig och har lite mer erfarenhet med bloggandet. Och att jag är snart uppe i 20 000 sedan januari är helt otroligt. Måste firas med en stor tävling, mer avslöjar jag inte. Jag har hittat så många vänner i bloggandet och det ger mig så mycket. Härligt att det är stökigt hos dig Josse hihi. Ser att det antagligen kommer upp lite bokstäver i trappan eller??

Kram A

Tulipa sa...

Jag är inne och får min dagliga dos av dig och din hääärliga inspiration!
Du är suverän!!!
Keep going!
Och fortsätt glädjas, för det sprider sig genom inredningen och orden!

Kram mariette

VITA NYANSER sa...

HEJ!

Vad kul att kika in här igen efter några dagars datasemester. Jag håller helt med kommentaren. Du är så duktig! Och supermysig, du ger så himla mycket, du är dig själv helt och hållet, helt underbart!!! Jag HEJAR oxå på dig!!!

Vad spännande att se trappan.... SNYGGT med lampan ovanför skrivbordet!

Ha en bra start på veckan.
Kram L-L

Anonym sa...

Jag kan bara säga en sak.

Håller helt med den goa Gúa!

Underbar inspiration från dig. Allt är så rent och fräscht i dina inredningsbilder och du har en säker hand......

*Kan nog tänka mig att vi snart får se mer av dig....

Kraam
Lena

Lilla huset på prärien sa...

Åh ja Josefine! Du är värd alla dina kommentarer och allt gott som sägs om dig. Du är verkligen en frisk fläkt som kommer med din alldeles egna stil och det är super roligt att följa din framfart här på bloggen. TACK för att vi får vara med på tåget :)

KRAM J

Galleri MochB sa...

Jag har nog aldrig "träffat" någon mer energisk person än dej... ;O) Så roligt att få följa med i ALLA din roliga projekt. Och allt blir alltid så fint! Till och med en enkel glödlampa... :O) Kram Mia

S o F sa...

Jag vill bara instämma i allt som Gua sade i sin kommentar!

Stor kram tillbaks till dig!

Signe 1 sa...

Jag håller med i allt som stod i kommenatren, du är en talang som går din egen väg o som vi alla här som följer din blogg har upptäckt!! Så ääär det:-) Stor kram Sofia

A home far away sa...

Nämen vilken underbar kommentar du fått, så snällt och av allt att döma är du värd den:)

Ha en underbar dag
Kram Gunilla i Singapore