tisdag 12 maj 2009

Sy stund....

Heja heja heja....
Ikväll måste vi ju sitta å heja på Sverige!!!
- Den bästa och den enda medicinen för mig är oftast att vara ute & gå... Snuffe och jag gick en lång runda vid havet idag, på 1 1/2 Mil,,, Vi va Trötta och nöjda när vi kom hem =)
- Då kunde jag med gott samvete gentemot den lille vite, sätta mig å sy lite... Det va så himla längesen, suget i mig efter nål & tråd "Tjoade" hej vilt =)....
- Några fler hjärtan blev det! till mitt lilla lager, som ger mig HOPP - om att kanske någon gång få ha en egen Butik....
I Tron, hoppet & mina drömmar iallafall.....











Kraaaaam j

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Josefine! Såg att du hade varit inne på Jennys blogg och gick in för att kika lite på din blogg! Va kul att se hur du har det, verkligen ett underbart hus! Blir allt lite avundsjuk ;)Hur länge har ni bott där? Själv bor jag i Helsingborg med min fästman Per. Vi bor i en två, men så fort vi börjar jobba har vi tänkt skaffa hus. Längtar så! Särskilt efter en egen trädgård att gå och dona i =) Hur är det med dig annars? Jobbar du fortfarande på Maxi? Jag är färdig präst i juni 2010 och längtar verkligen efter att börja jobba =) Ha det gott! Kramar Johanna (Ljungström)

Grodmamman sa...

Så fina hjärtan och jag gillar verkligen de där prickiga tygerna!
Kram

VITA NYANSER sa...

Åh vad du pysslar! Vad kul att ha börjat med din affär redan = )...
Heja Malena, hon är ju från min stad = ).

Ha det bra!
Kram L-L

Ullis/Leva på landet sa...

Dina hjärtan är jättefina. Vilken läcker lampa du har köpt. Ska bli kul att se vilken färg det blir. Gillar verkligen formen på den.

Ha det bra och sköt om dig!
Kram Ullis

Marits vita skrin sa...

Jaha... Nu måste jag bege mig ut och titta efter fulgula metal lampor på loppisar oxå. Jag blev tok inspirerad nu.

Dina hjärtan är så fina och coola samtidigt. Vi älskar det turkosa här hemma.

Kram kram

Stjärnor & Champagne sa...

Lika fina som mitt vita HOME hjärta, hänger i mitt kök på en dörr.
Kramis från mig till dig/ A

I mitt hjärtehem sa...

Jättesöta hjärtan!!! Ja, drömmen om en alldeles egen liten butik finns ju här med, undrar om det någonsin ska få bli mer än en dröm :0)
Kram åsa

Hanna sa...

Halloj tjejen! Vad du varit pysslig, gillar dina hjärtan helskarpt. Funderar på om jag ska ha ett gäng. Plåtlampan skulle nog va snygg både i vitt, svart och silvergrå. Den har ju klart det rätta stuket. Kram på dej

LantlivsAnette sa...

Halloj pinglan !!
Ojj, vad du donar och grejar..du gör sååå fint..
Du..jag har nåt tråkigt att berätta, kika in på min blogg...det är sååå hemskt, jag bara gråter och gråter..
Kraam Anette

SKOGSHUSET sa...

Man kanske kan få beställa innan du öppnat affär?! Tycker helt klart att du ska satsa på en liten nätbutik i anslutning till bloggen och köra igång i liten skala. Tror det är så många företag startar för att växa sig större när tiden väl är inne! Dina hjärtan skulle jag gärna vilja ha hemma i Skogshuset!

Lilla huset på prärien sa...

Hallå snäckan! Så du jobbar på Maxi du... ;) Härligt med långpromenad. Och dina hjärtan är sååå fina. Snygg med sådär många tycker jag. Gillar de fina griffeltavlorna i bakgrunden!!

Kram Jenny

Goa sa...

Hej Josefine.
Jag bara ville att du vet...att jag är upp över öronen kär i dig och hela din blogg!
Har suttit och kollat och suckat och kollat igen och njutit och bara WOW! Du är så duktig! Ta vara på det! Låt inte livet gå miste om din talang. Du är ämnad till något stort! DU är urmysig personlighet, varm, rolig, ödmjuk och en fantastisk inredare. Och allt det står din vackra blogg för...I LOVE IT!
Jag hejar på DIG...hela vägen!

Största kramen...

Goa sa...

Varsågod..:)
Du är värd vart endaste ett! Och nu blev jag så glad, att du blev glad att en lite tår trillar...*thi,hi* Visst är man lustig..:)

Kram på dig goding...