tisdag 16 juni 2009

Lite Hjälp Tack....

Godmorgon.....
Vad ni är söta som gillar min små ihop knåprade Sniglar =)
Pris,,,,, många frågar priset. Och jag är så dum för jag har så svårt att sätta ett pris...
Vill inte vara för dyr, eftersom det är handsytt och jag syr på mitt sätt, som säkert inte är rätt. Och inte för billig,,, eftersom det tar en stund....
Kan ni inte hjälpa mig och säga vilket pris som är lagom,,,,
Stort Tack

14 kommentarer:

Pieni Lintu sa...

Det är så svårt...materialet kostar, det tar nog tid att sy..och man måste sy med hand också... Men man vill inte vara för dyr... Kan inte hjälpa men väntar vad alla andra säger. ;)

VITA NYANSER sa...

TACK GOA DUUUUU!!!! Vad omtänksam du är!!! Jag mår faktist ganska bra idag. Det går upp och ner, men det är helt okej idag. Jag har fått ont av att tänka = )....det bara spänner i huvudet om jag koncentrerar mig längre stunder, men jag hoppas att det är hjärnans sätt att reparera sig! Jag är så nyfiken på dina alger. Det kan verkligen vara något för mig, för att fylla på alla mina uttömda depåer. Jag har fått tips att äta frukt och grönsaker, fet fisk, olja, nötter och avokado, fylla på med goda fettsyror. Då borde alger vara toppen. Jag följer dig och ser vad du tycker innan jag gör någon beställning.

Ikväll ska vi ta en tur ut till stugan, äntligen lite båt- och öliv, jag LÄNGTAR!!!

Vad synd att du inte kunde svänga förbi, kaffet står på och jag har gjort smoothie-glassar som är supergoda = )!!!

Vad svårt att bestämma pris på den gulliga snigeln.

Stor kram L-L

Mamma Millan sa...

Hellojs, vilken mysig o pysslig blogg man hamna hos ♥ härligt!!!
Så söta sniglar sååååå! it vill jag komma igen...i love pyssel!!!

Kram Millan ♥

Vitt och Blått sa...

Men vilka söta sniglar! Alltid svårt att sätta ett pris på sådant som man själv har gjort! Materialkostnad och en rimlig summa för den tid du lagt ner! Duktig du är!!

Kram E

Mamma Millan sa...

hello igen...ja nu skäms jag verkligen!!! kanske du ändrat om på sidan...ska allt ner på djupdykning i bloggen din nu o minnas!!;)
så kommer jag säkert att känna igen mig!!

ja, det vae en jobbig tid då!! jag låste bloggen, men bara ett par dagae efter så sluta jag...man kunde ju inte bjuda in hur många som helst...o kände att det blev väldigt fel...vi råkadeut för massa jobbiga saker...men nu har så äntligen lyckan kommit åter till oss, o lika så blogglusten!!
kul att du minns lilla mig i alla fall!!!
kram igen *gömmer mig under en filt o skäms*

Lilla Huset sa...

Sätt dig ner och fundera på all mtrlkostnad du lagt ner och din tid. Sedan funderar du på vilket utpris du skulle ha satt på dina varor om du hade haft en butik och skulle sälja dem. Fundera på vad som skulle vara rimligt om du jämför andra liknande varor på marknaden. Jag har mejlat dig! Kram Merja

S o F sa...

Jag som tittar lite så där från "utsidan" eftersom jag inte är spekulant på nån snigel, jag slår väl till och tycker till om priset då:
150-200:-, låter rimligt för mig.

Fritt fram för andra att tycka nåt helt annat. :)

Ha det gott!

Anna sa...

Ja sån´t där är ju jättesvårt! Kolla med "faster atta" (länk på min blogg) Hon syr mycket o är säkert bra på att sätta pris. Men jag håller med dom andra att man får ju kolla över material och tiden man lagt ner. Lycka till! Jag återkommer nog med beställning om du sätter ett pris =) Kram Anna

Lilla huset på prärien sa...

Dina sniglar är verkligen jättesöta. Jag tycker att du kan minst ta 150 kr för dem :) Hoppas du får riktigt många beställningar - så kan du ju köpa fler fina lampor *ler*

Kram Jenny

Anonym sa...

Åh de är jättefina - jag tror att du kan ta runt 100 kr för dem!

Stjärnor & Champagne sa...

Josse...Du måste ta betalt för arbete och material. Det är ett hantverk, och passar det inte att köpa så gör det inte det. Skäms inte, vi på bloggarna vet hur mycket tid det ligger bakom hantverk.

Kramis darling...A

Titti sa...

Dina sniglar är verkligen jättesöta!

Titti sa...

Visst är sniglarna roliga att sy!!!
Jag är nog på tok för billig för mina sniglar, jag tar 60 kr för dem..
Kram Titti

Anonym sa...

jag skulle begära runt 200 kr