torsdag 16 juli 2009

Aj Oj aj aj... =)

Sitter här med trötta ömmande fötter!!!! lever man Festival liv såååå. Går gata upp & gata ner! mamma & jag hittade våra friends där,,, så vi hade en liten Bebbe i vagn oxå =)
- Har inte visat dessa Franska lamporna! dom ska hänga i mitt pysselrum,,, i fönstren =) väldans udda,,, är dom *kul* Som ni förstår så har jag fått en bra kontakt i just det Franska landet =) hehe.... Inte så billigt,,, men roligare att få äkta saker, direkt därifrån!!!!


Prickig plåt emalj yta!!!!
Nice =) Med porslins hänge....


En enkel kvist från skogen,,,
Gör så himla mycket i ett rum....


Vet ni,,,, det kliar i mina fingrar,,, när jag inte har fått haft någon Praktisk / skapar stund under dagen, så bara längtar jag efter att få sätta igång! nu rycker mina händer =) det är helt sant! Har gjort mig en kopp kaffe,,, ska pysa ner till pysselrummet! Och sy några Elefanter!!!!
Hmmmmmm, Love =) Ni blir nog inte snopna om jag säger att dom enda ämnena i skolan som jag hade MVG i va: Syslöjd - Trä slöjd & Hemkunskap!!!! Praktiskt lagd - jajjemen =) haha,,,, gick Estetisk Bild & Form, har pysslat och donat i hela mitt liv,
Såååå, ja! Ni kanske förstår nu!!!! *hi*
Kraaaaaam j

8 kommentarer:

Lindas Vita Lantliv sa...

Hej på dig! Jag har hittat till din blogg ganska nyligen, men blivit fast! Och jag tycker det är fantastiskt roligt att du uppdaterar så ofta :) Du är oerhört kreativ, och jag trivs verkligen på din blogg :)

Jag ville bara berätta att jag länkade till inlägget med dina mormorsrutor från min blogg, hoppas det var ok? Jag har virkat lite jag med (nyss lärt mig), men mina blir inte alls lika fina och jag undrar vad jag gör för fel? *funderar*

Hur som helst, så var det bara det jag ville! Fortsätt att inpirera (blev jätterädd då du lurades häromdagen *s*) Keep on going!

Kram Linda

pysseltanten sa...

Guuud vilka snygga lampor! =))
Shit pommes frites...den där kontakten skulle man vilja lägga rabarber på...hihi.
Ha nu en myysig o pyyyysslig fredag...
Kraamizar Git

Jenny sa...

Hej Josefine!
Jag brukar kika in på din blogg då och då. Min blogg handlar, som du såg när du var där, mest om barn och familjeliv. Jag länkade till ditt inlägg med barnvagnsmobilerna, för jag tycker att de är helt underbara. Hoppas att det är okej.
Ha det bra!

Drömmar och Lycka sa...

Oj vilka fina lampor, hihi* ja man förstår ju att du hade MVG i de praktiska ämnena så duktig och kreativ som du är :) Ha en fortsatt fin fredag. kram Linnéa

...Tre rum och kök sa...

Jädrar va snygga! Just för att de var prickiga :-)

Ha en trevlig fredag!

Kram Lina

Grodmamman sa...

Gillade även lampan som redan var uppsatt vid bordet!:)
Inte konstigt att du är så kreativ då, med de betygen! Sedan beundrar jag dig för att du vågar prova saker du aldrig gjort förrut. Jag är så feg!:) Fast igår var jag stolt över mig själv när jag körde släpkärra för första gången i mitt liv!:)
Kram

Kristin sa...

For en fin blogg du har. Og et nydelig hjem!! :-)
Håper det er greit at jeg linker til deg på siden min!?
Kristin

Vitt och Blått sa...

Vilka snygga lampor du hittar heeela tiden! När det blir för många är det bara att du delar med dig till oss!! :) Hihi.. Samma som mig, också praktiskt lagd. Högst betyg i de ämnena jämt och så gick jag floristgymnasium efter högstadiet.. Du gör såååå fina saker!! Have a lovley friday!

Kram E