lördag 22 augusti 2009

Inrednings utställning =)

Mairo "Mimou" har utställning på Hoby Kulle idag och imon... Självklart åker jag dit för att kika in dom nya tygerna, insupa ideér & inspiration!!! jag blir frälst av inredning,, alltså tankarna bara snurrar så fort jag ser sånt här!
Och Malin, som är Mairo / Mimou ägaren-skaparen är såååååå duktig. Man blir aldrig besviken.... Blandningen av nytt och gammalt är perfekt...
Hela STORA växthuset va fyllt med "olika Rum" Färg kombinationer och känsla! Just känsla som är det viktigaste för mig... Man kan ha fina saker, men om man inte känner en viss känsla, då spelar de ingen roll...
Vinrankor längs hela taket, tunna/tjocka tyger härligt upphängt från golv till tak, kuddar, gamla skåp och som alltid - framhävs olika stilar!!!!Jag hittade direkt mitt favvo hörn. Den nya Tolix Färgen "ljus Turkos" och denna grön/turkosa byrån.
Jag blir Galen - Helig - Inrednings frälst!
Jag bara älskar de!
- Här står jag och be en bön,,,, att just detta ska stå hemma hos mig, när jag kommer hem.... Och tackar Guuud för att inredning finns! och att just jag fick äran att Älska de.... =) =)
Jag bara SKA köpa en sån stol.... Iallafall en pall =) =) hi
Hoppas att alla Mimou älskare kör dit! ingen besvikelse, jag lovar!!!!
Fler bilder Kommer =)'
Kramiz


6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Klart att den hörnan skulle vara hemma hos dig!:) Fanns mycket fint där ser man på dina bilder! Gillade lamporna.
Kram

chokladblomma sa...

Oj, vad mycket fint!! Förstår att du gillar det!
Ha en fortsatt bra helg!
KRAM

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Najsigt!!Härlig färgmix...hade gärna velat strosa omkring där o insupa inspiration!! Fast lite fick man ju här nu;))

ColonialEast sa...

Ser verkligen jättefint ut!

It's a house sa...

Jag förstår precis vad du menar!!! Turkost och tolix går jag också igång på, hi hi! Jag blev lite förtjust i lamporna också, skulle vilja ha något liknande i vår blivande lougedel på verandan. Tack för de inspirerande bilderna!

Kramar

Anonym sa...

Tack, för att jag fick ta del av bilderna. Den utställningen vill man ju inte missa, men tyvärr är vi inte i Ronneby denna helg. Tanken var att vi skulle vara det men sen blev vi genom förkylda :(.

Kram
Beatrice