fredag 22 januari 2010

Huuuuu huuuuGodmorgon!!!!
Upp & Hoppa & leeeeé...
- Vet ni, huuuuu!!!! För ett tag sen blev jag tillfrågad om jag ville hålla en inredningskurs på Högskolan istan.... huuuuu huuuuu,,,, Jättesmickrande, jag lovade att tänka på saken, men vet svaret, huuuuu Näääää! Blir nervös av bara tanken. Jag kan inte, vet inte hur man gör, eller ens hur man planerar en lektion.... Huuuu, nääää!!!! och att stå i en skolsal å prata inför en massa folk är absolut inte min grej, skillnad om jag skulle sy en snigel =)=) hiii!!! Jag är praktisk inte teoretisk = haha, vet inte ens om stavningen är rätt!!! hi....
Men visst blev jag glad, och önskar att jag hade haft nåt att komma med och vågat!!!
Men nääää, jag är en fegis..... =)
Kram j

13 kommentarer:

Anonym sa...

Klart du vågar!!
jag hade också gärna köpt pennskrin,necesär doftkuddar eller liknande i din fina "desajn",användningsområdena är oändliga.såg fina i återvunnen spets i Lantliv nr 1..

Skatan sa...

Godmorgon.

Säkert kan det vara så att du är en krativ praktiker i första hand. Men...vad folk älskar att lyssna till är någon som har erfarenhet, har provat, lyckats OCH misslyckats. Jag tror du skulle klara det. Tänk inte traditionell gammeldags föreläsning vid katedern. Idag finns en annan syn på lärande som bygger på att eleven är mycket mer aktiv och själv söker och skapar sin kunskap.

Så kul att du blev tillfrågad. Jag tror du skulle fixa det jag!

Godmorgon.

Anna

Helt Enkelt sa...

så roligt!!
men var och en gör det som känns bäst ;)

jag hade gärna gjort det om skolsalen var tom....tycker inte om att prata inför folk....(Hi-hi)

ha det gott!

kram
a-m

Tess sa...

Åhh, jag tror att du skulle passa perfekt, precis som föregående talare håller jag med. Jag går själv på Högskola och VET att studenterna vill höra såna som du (som kan inredning) berätta. Nästan alla lärare kommer till föreläsningarna så gott som oförberedda och surrar en hel del. Bara tanken på deras stavning ska vi inte ens gå in på.
De roligaste lektionerna är när det kommer praktiker, som vet och arbetar med sånt som de pratar om. Jag vet att studenterna skulle älska din föreläsning och berätta att du är skit nervös när du kommer och att de måste ställa massor med frågor för att underlätta för dig. Det skulle bli kanonbra det kan jag lova dig.

Kram T

Gúa sa...

Jag tror att precis nån som du behövs! För att få upp intresse och att våga!
Praktiken har varit underskattad, tyvärr!
-Du hade visst klarat det, galant! Det tror jag. Ditt engagemang, hade nått långt längre än nåt som står i en bok!
Japp, det tror jag. Och vill att du tror på dig själv!

Varför tror du annars att jag smyger hit varje dag?
Jo, för att du är kicken av det annorlunda som jag bara älskar.:)

Men självklart ska du följa ditt hjärta, det tror jag att du brukar göra. Låt bara inte rädsla styra dina beslut, det är du alldeles för bra för!

Puss på dig vännen och lycka till i allt och allt...

Tulipa sa...

Vad roligt!!! Alltså bara att bli tillfrågad är ju en ära!!! Sen om man känner att man inte vågar så förstår jag dig så väl! Har också blivit tillfrågad om att hålla kurser...men det är inte jag...även om man önskat att man skulle tagit mod till sig. Ibland måste man våga för att växa, men du har ju precis startat upp så du har ju nyss vågat ett STORT kliv!

ha det bra!
Kram mariette

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Oj, det var inte illa, gud va roligt! Men jag förstår dig, man vet ju vad man kan och vad man tycker, men man har ju liksom inte papper på det...skulle nog kännas lite tryggare då. Men att du är duktig det är det inget snack om...du kanske vågar om ett tag :-)

Ha en bra fredag!
Kram Lina

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

P.S Har länkat till dig på min "nya" sida! D.S

:-)

Jenny sa...

Nej ingen fegis! Du är så begåvad som inser var du har dina kvalitéer och har vett att värdesätta dessa!!! Sedan är jag övertygad om att du skulle klara av att föreläsa också när det gäller inredning. Själv har jag inga problem med att stå inför folk och prata men jag skulle inte ha något att komma med i detta ämne! Gör det!!!
Peppningskramar

milla-andante sa...

Jisses vad kul det hade varit att få lyssna på dig och höra dina inredningserfarenheter... Är övertygad om att du hade klarat det!! Kanske framöver...
Kram

Helen sa...

Vilken ära! Men jag förstår dig, jag hatar också att stå inför en grupp och prata...
Och inte behöver man vara en fegis, för det!

Följ ditt hjärtas röst.

Ha en bra helg!

Kram!

Anonym sa...

Ta utmaningen och våga det skulle få dig att växa enormt. precis som de andra säger så behövs det praktiska, kunniga människor in i högskole världen. Gör en power point och visa vad du redan gjort och berätta till. Bara du som person är fascinerande att se på. jag har provat både att föreläsa för högskole studerande och är lärare i bild så jag vet vad jag pratar om!

Anonym sa...

Åh tycker precis som de andra. Men Du kan ju säkert tillföra mycket bra. Sen vikken känsla i dej själv att du gjort det! Tror de skulle kännas jättebra. Du KAN ju inredning! Hade ju vart annat om du blev tillfrågad ngt du inte kan eller vet så bra. Gör det!:) / marita från tusenideer.blogg.se