söndag 16 maj 2010

Ko-Ko-No Smycken

Nu ligger dom populära Ko-Ko-No äggen ute i webb butiken. Öppningsbara med lapp där man kan skriva ett litet kärleksord eller visdomsord.
Ko-Ko-No smyckena är påbyggnadsbara, man köper kanske ett halsband, armband och så kan man önska sig olika berlocker till att fylla smycka armbandet med.
Perfekt studentpresent...
Just NU har ju jag bara "Bankgiro" betalning på webben, men funderar på att börja med faktura oxå som ett alternativ,,, hur tycker ni är de bästa sättet att betala på, när det gäller nät shopping????

Tjing

7 kommentarer:

Boviksmarinan sa...

Hej!!
Såg att du sydde vimplar. Jag skulle vara intr av en till min sons rum i marin stil. Har du ngt ex att visa på din blogg?//Kramis Linda

Fröken Machuna sa...

Åh vilka vackra smycken.. VIll ha Vill HA vill.. Men har köpstopp denna månaden nu. Men det är snart den 25 igen :) Yiha! DÅ ska det shoppas och fyndas..

Fröken M

Tina sa...

Flotte smykker og en flott blogg/web-butikk du har. Personlig syns jeg det er best å betale på web og så heldig du er som jobber med innredning og klær, drømmer om det jeg også... men... tør liksom ikke ta det skrittet! klæm

Lena sa...

Varför inte ha kortbetalning...

emelie sa...

faktura tycker jag är smidigt

Amelie sa...

Jag skulle säga att BankDirekt eller kortbetalning är det absolut smidigaste när man handlar på nätet!

Classic Style in City sa...

vilka fina smycken..