torsdag 3 mars 2011

Godmorgon...Sitter nu här med mitt morgon kaffe - tända ljus och spanar runt hos er alla.....
Väntar på att det ska komma en snickare och kolla på vår blivande "Amerikanska veranda" som vi ska bygga.... LÄÄÄÄNGTAR såååååå efter en altan,,,, det är det bästa jag vet.... Plus att få dona och plantera fina blommor i härliga lådor,,,, Mmmmmm.....

Hörs sen!

Kram josse

3 kommentarer:

milla - andante sa...

Du vet väl om att du alltid sprider sån livsglädje Josefin!!!

:) :)

Fröken Kråknäs sa...

En "Amerikansk veranda" är värd att vänta på... en av mina drömmar. Funkar tyvärr inte på vårt hus. Din sida inspirerar så mycket!!

Må gott!
Katarina

MED EN KÄNSLA ♥...♪♫ sa...

Hej söta Josse!!
Typiskt att du hade tänkt åka ner till mig på jobbet idag :(
Jag var ju som vanligt lite bakom flötet i Måndags & stod & ryckte i din dörr. Sen på eftermiddagen var du inte hemma. Det är otroligt att vi fortfarande inte setts, men det har varit mycket för mig att komma in i ang jobbet. Det roliga är att jag flyttar in till Ninni lite drygt en vecka till from imorgon. Vore så himla mysigt om vi kunde ses & ha en pysslardag. Dessutom vill jag komma hem till Er & se alla nya renoveringar mm. Ninni & jag hade faktiskt tänkt bjuda över er förra fredagen men vi var helt slut båda två så det blev bara Lasse som sällskap & tidigt i säng. Ninni skulle ju upp & yoga 6:15 på Lördagsmorgonen o sen hämta barnen.
Har hittat mycke fint i webshopen så jag måste komma inom någon dag. Blir ju bara att man inte handlar så mkt nu när man "bor i kappsäck".
Jag är på jobbet imorgon förmiddag om inte min hals tänker brista ut i nåt mer allvarligt...kraaaaaam!!