fredag 23 november 2012

Tips tack :)

Godmorgon!!!!
 
Tänkte kolla med er, ang blöjor :)
 
- Många gånger så håller inte Måns-Melkers blöja honom torr på natten. Utan det går igenom .... Det är ju så synd, och jag vill juh inte väcka honom när han sover gott på natten för att byta blöja så att den håller resten av natten fram till morgonen....
- Han har inte för liten blöja och inte heller för stor!!!!
 
 (vi använder Libero blöjor)
Har ni några tips!!!!
 
 
Josse

15 kommentarer:

Anonym sa...

Ja använder pampers och de håller jättebra. Tycker pampers är bättre än Libero men alla tycker olika. Min dotter är 10 mån å sover 19-7 å det klarar pampers jättebra fast då är den ju jättetung men inget läckage :)

Mvh Liza

Anonym sa...

Vad har du för märke?
Pampers är aldra bäst o håller tätt hela natten.

Jag testade ICAS de är också bra, men inte fullt lika tätta på natten.

Grodmamman sa...

Skulle prova en annan blöjsort. Vi hade olika till sonen och dottern då det inte passade med samma på dem. Nu är det så länge sedan, så jag kommer inte ihåg vilken sort vi använde till vem.
Kram

Anonym sa...

Jag tycker att Pampers är absolut bäst på pojkar.

Lantligt i smultronbacken sa...

Här hemma är det Pampers baby dry som håller hela natten. Har provat massor men de enda som funkar och då sover dottern läääänge 19-9.

Josefine sa...

Pampers och Huggies blöjor funkade bäst på vår son. Vi hade samma beskymmer. Tillslut använde vi enbart Huggies blöjor till honom.

Josefine i Karlskrona

Anonym sa...

Prova att köpa en storlek större blöjor, till att ha på natten. Det räddade nätterna för vår pojk, o även vänners pojk, som oxå hade detta problem ;) Lycka till! /Cathrin

Ditte Sg sa...

Hej och tack för en jättefin blogg! När de är så där små brukar de kissa en del på nätterna. När jag fick mitt 3:e barn (har 6) blev jag lat och kom på att det kan vara smart att ha allt inom en armslängds avstånd på nätterna. Ha inte hel pyjamas utan byxor så du kan dra ner byxorna utan att han vaknar. Låt barnet ligga på skötfilt så att du kan dra filten om du vill flytta honom och på så sätt slippa lyfta honom. (Om han sover i er säng förstås - då kan du också dra filten under dig om du vill amma på "andra" sidan.) Ha blöjor, våtservetter eller fuktade frottélappar i en plastpåse etc. vid sidan av sängen så du inte behöver gå upp). Kom ihåg att det är övergående! Rätt vad det är kissar han inte på nätterna - när kroppen har fått sin rätta dygnsrytm! Lycka till! /Ditte

Therese Himmer sa...

Jag har ju bara fem barn;) men jag använde också Pampers på natten men Libero på dagen då jag ville gynna svensk industri. Lycka till med ert lilla sockergull! Ps. Bloggen och Webbutiken är toppen!

Ha en fin dag och helg!

//Therese

Maria sa...

Vi har också libero (tycker pampers luktar illa) och det funakr bra. Tova är 63 cm och väger 7,3 kg och har stl 3, men iofs har hon alltid haft Libero. Hon somnar vid 2130 och vaknar runt 0500 och äter och då byter vi blöja också.

Kanske viktigt att se till att "kråset" är utdraget runt benen??
/Maria

Anonym sa...

Samma hände vår lille prins. Bytte till Pampers och han var torr hela natten. Nu är han 2 år och vi har bytt tillbaka till Libero för Pampers trillade av hans lilla tunna kropp. Man får testa sig fram. Lycka till!

Pippilin sa...

Pampers Baby dry! Och gärna en storlek "större" än vad du tex har i dagblöjorna :-) Det har funkat på båda mina grabbar! :-)

Anonym sa...

Pampers ha vi till vår tjej och de är vi nöjda med:)Jane

Anonym sa...

Hej! Samma var det för vår lillkille då han var i samma ålder. Vi bytte oxå till Pampers Baby Dry och så satte vi ännu små vita kalsonger/trosor (finns på tex Kapp Ahl) ovanpå som höll blöjan på plats. Då först slapp vi blöjläckagen och vi behövde inte heller byta blöja längre på natten.
Nu har vi en 5 månaders tjej som vi kör samma princip med och inga läckage eller blöjbyten på natten med henne heller!

Anonym sa...

Det blir ju lättare läckage med små pojkar än flickor, då pojkarna har sin "grej" som gör vad den vill ;)

vi har använt ICA blöjor för våran 1 åring och dom är helt ok, alttså ingen läckage under natten (hon sover typ 12-14h i sträck).