torsdag 10 oktober 2013

PLAZA interiör

Hej Hopp.....
 
Vi har juh haft glädjen att få äran att vara med i olika tidningsreportage,,,, tänkte visa ett gammalt sådant som visades i just magasinet Plaza......
 
 
(lite av texten från nätet)
 
Idag känns det som det är dags att visa lite bilder från det tredje reportaget jag har med i gällande nummer. Det är Josses hem i Ronneby som dessutom förgyller omslaget med sitt detaljrika kök. För stylingen står Anna Mård, som så många gånger förr.
Planen, när vi åkte till Blekinge förra sommaren, var att plåta Josses nyfixade pysselrum. Vilket vi gjorde. Men eftersom hela hemmet var som ett enda stort pysselexperiment så kunde vi inte låta bli att föreviga resten, vilket jag är väldigt glad över idag. Jag älskar när folk vågar ta ut svängarna och vågar ha lite humor i inredningen. Det här hemmet kan man inte bli annat än glad av!
Måste ju såklart tipsa om att Josse driver webshoppen In My House och även bloggen med samma namn.
 
 
 
 
Tycker det är kul att kolla på gamal reportage, för det händer saker här hemma, som tur är så står inte tiden stilla. För det är just DÅ som hus blir tråkiga, när varje sak står på samma plats Månad efter månad år efter år...... Bara ett tips =) låt inte tiden stå stilla =)
 
 
Kram josse
 
 
 


2 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Supersnyggt !! Men kul med lite förändringar :))) Kram Anna

Fru Vintage sa...

Supersnyggt tycker Fru Vintage! Kramkram