fredag 28 mars 2008

Fredag!

Liten hylla!
Ett litet grytunderlägg!

Idag har det inte hänt så mycket,, städat ur några skåp och små donat lite!
Skulle vårplanterat, men hittade inte dom blommorna som jag va sugen på,, så de få bli till helgen kanske! Ikväll är det Lets Dance finalen,, så man får väl laga nåt riktigt gottit, tända ljus och njuta av att det är fredag!

Tack för alla snälla kommentarer / jag blir såå glad!

Kram!

7 kommentarer:

Loppisliv sa...

Godkväll i det vackra huset!!
Det är så himla kul att titta in här...jag vet...jag har sagt det innan men jag menar det verkligen...det är så härligt för du hinner med så mycket mysigt...så fin lilla hyllan och luffarslöjden på krokarna...och tv rummet blev ju kanon...bokstäverna från Malin har jag också tittar på...de är såå fina...och milde tid vilka underbara fönster ni har i ert hus....läste också om ditt läkarbesök...inte kul att ha ont....grrr man blir ju bara så ilsk...att de inte skäms läkarna som bara viftar bort det så där....ibland känns det som om att man måste vara frisk för att orka vara sjuk....Tänker på dig vännen...Ha en härlig helg...Kram Paula

Gammalt & nytt sa...

luffarslöjden är så fint,ha en trevlig helg.

Vitt Hemma sa...

Å, så söta saker! Jaha, om 20 minuter får vi veta resultatet... Tror på TINA!! :)
Hoppas du hittar dina blommor och att di får en jätte trevlig helg!!

Kram Sofi

Änglahem sa...

Vad mycket fint du har Josse!!

Läste om doktorn. Alltså ibland blir man ju helt galen på den här sjukvården!!! Läser dom ens igenom journalerna kan man undra! Men vad händer med den där tjohejsan tanten? ursäkta uttrycket, kommer inte ihåg vad det heter. Allt är väl värdt att pröva?.....

Hoppas att du får en skön helg!
Kram
Ulrika

Jennys vita drömmar sa...

Oj vad fint du fixar å donar med hela tiden:) Å tack för trevliga kommentarer! Jag läste om doktorn de e inte klokt vad du får stå ut med! Jag äR verkligen lyckligt lottad som får ha ett så underbart jobb med så härliga tjejer...vet du att vi har soffor, skåp ja allt möjligt hos oss på Myrra hi hi:)
Kramar kramar från mej

drömmen om vitt sa...

Vilka fina saker du visar där och bordet var jätte fint, och det som står på. Skönt att städa ur lite,skulle behövas här med.
Lotta

Anonym sa...

Hejsan, gubben din här, ville bara säga godnatt, å puss till dej... Snuffe hälsar oxå.