tisdag 1 april 2008

Hej mina vänner!
Sista påskliljorna hemma hos oss,, nu är det den 1 april och våren är snart här! *hoppas* Det märks verkligen stor skillnad nu pga uret,,, det är ju ljust ute ända tills 8-tiden,härligt! Känner att man får mer energi och lust att göra saker.
Idag har jag legat med huvudvärk hela dagen *suck*
Hoppas att man vaknar pigg imon,, så att man kan göra lite nytta.
Hoppas att ni alla har det bra!
Kram Josse

3 kommentarer:

me and alice sa...

Go´morgon!
Visst är det härligt att det känns som vår! Äntligen! Fast nu på morgonen var det frost igen.
Jisses vilka fina saker du köpt! Vilken härlig affär. Där skulle jag lätt kunna ruinera mig. Ska till Köpenhamn nästa vecka. Då brukar det gå åt en och annan krona...*fniss*
Hoppas huvudvärken försvunnit nu!
kram Susanne

Anonym sa...

Good morning..Tack för blommorna.Hoppas ditt lilla huvud är bättre idag.Carro o jag hade en trevlig dag i Växjö igår.Men vi var trötta när vi åkte hem,efter allt spring i affärerna. Men vi fick lite smått o gott med oss hem, gissa till vem?? Vi får köra till Hatterians en dag så jag kan följa med.Vi hörs...kram mor

Vägen till Drömhuset sa...

hej gumman!! vilka underbara saker du köpt, gillar korgen och tidningarna mycket. vad häftigt att det är skrivet under skorna när de är köpta. den där gråa hyllan kan du ha fina kryddburkar i inne i köket kanske???

porslinshandtagen är ju toppenfina!! du verkar ha det så underbart fint hemma, gillar verkligen din stil :)

vågen här hemma är en av mina favoriter, perfekt på alla sätt i slitage och att den fungerar är ett plus :)

golvet du såg är golvet vid soffan va?? soffan står på övervåningen där det är furuplankgolv. eller det golvet är i hela huset i olika slitagegrader haha.. ska lägga in nytt golv i kök och vardagsrum, men på övervåningen blir de vitlaserade.

stor kram sara