söndag 25 maj 2008

Snuffes födelsedag & Morsdag....

Idag fyller Snuffe 1år.... Grattis grattis vår lille ögonsten!
Så vi firade både Snuffe och mamma! med god grillad flintastek, rotfrukter i ugnen med mögelostsås, efter det så blev de rabarberpaj med vaniljsås Mmmm gott gott!
Och så blev det paket öppning ifrån mamma och pappa till Snuffe!!! på hans stora dag *fniss*

*Liten men Tuff scarfs*

Oohh, vad kan det vara????


Åååå, en pip leksak, hans favvo.... :)
Tack snälla mormor & morfar "slick slick"


Efter de så körde vi till Andreas mamma och pappa! Där bjöds det på jordgubbstårta! Och jag fick en liten otippad paket ifrån deras senaste lilla utflykt i Kivik. Jättefint inslaget i rosa silkespapper liten torkad blomma och fin etikett :) ... Butiken heter "ELVERHOJ" hon hade mycket Danska fina saker och va själv Dansk. Har någon varit där???I paketet va denna lilla söta trumpeten! som nu få hänga på griffeltavlans lille krok i väntan på rätt plats.
Jätte härligt väder har vi haft och värmen ska hålla i sig hela veckan, såå härligt! Så då blir de nog några timmar i solen :)
Imorgon har jag en massa jobbiga samtal som jag måste ringa,, så drygt när man blir kopplad hit och dit och alltid sån lång väntetid, men imon måste jag bita ihop....
- Så synd om Charlotte, som hon har kämpat och jobbat hårt för att det skulle gå bra! det är ju ingen mening att vara med längre, alla länder bara kompis röstar ju hela tiden, tycker att det är så fel. Nää, där behöver vi inte vara med mer, räcker med att ha de i Sverige bara. Men dock så fick man sig ett skratt när Björn dök upp i rutan! *haha* då skrattade nog många länder åt oss, men hihi vad kul de va!!!!
Ha de toppen Kram j6 kommentarer:

Änglahem sa...

Grattis till Snuffe i efterskott!

Så både han och matte fick presenter! Fast det är ju klart du är ju Snuffes mamma*fniss*

Hoppas att det går bra med alla samtal idag!

Kram, Ulrika

Gårdsromantik sa...

Så rar snuffe är - och skicklig paketöppnare!

Just det jag skulle ju också ringa en massa trista men nödvändiga samtal idag.

Kram Maud

Galleri Hönshuset sa...

Halloi tjejen...och grattis Snuffe. Vilken söt trumpet! Och scarfen gillade jag. Ha en bra dag. Pirre

Ekebo sa...

Så söt Snuffe blev! Den lilla trumpeten är väldigt fin, det är alltid kul att få presenter och kanske mest kul när man minst annar det. Kram malin

Anonym sa...

Grattis till lille Snuffe, och massa kramar till Snuffes matte, min goe vän som försörjer oss med världens goaste bullar!!! Och tekakorna var underbara, tack så jättemycket!

Så mysigt och omtänksamt att få hembakt levererat ända hem till dörren ;-)

Kramis från Louise

Dicksonska våningen sa...

Den där affären i Kivik blev jag väldigt nyfiken på nu. Jag har sett andra som lagt ut bilder därifrån så nu vill jag också åka dit!
Jättefin trumpet!
Kram Annika