torsdag 12 juni 2008

Äntligen!!!


Tjena bloggisar....
Igår vågade jag mig på ett försök - att ta in "bordet" efter lång vädring och mycket skrubb. (Äntligen)....Och tänka sig, de står fortfarande kvar... Alltså ingen lukt, puh hu :)
Fönster ramarna kommer ifrån vårat första Moheda besök!
Idag har jag STOR städat, sååå skönt! finns ingen bättre känsla än när det är nystädat! Trots att jag försöker att alltid upprätthålla den känslan...
- Imorgon eftermiddag ska Lisa "vän" och jag in till grann staden och shoppa "kläder" & självklart äta något riktigt gott.
Bloggen är såå bra för mig,, både Andreas & jag har alltid fotat allt och alla! kameran ligger alltid i min väska, redo!! Så de ä ju toppen, att man kan få lite nytta av sina möbelkort man tar *fniss*


Natti natti
j


8 kommentarer:

Anonym sa...

Guuud, vad fint ni har det!

(Lena, en som ofta kikar in här)

SOFIE sa...

Ja gud så kul att ha alla fina bilder sparade sen =) Visst är det härligt med nystädat! =) vad mysigt att shoppa lite och äta nåt gott! =) Spakvällen såg riktigt härlig ut den med =) Massa kramar!!

Dicksonska våningen sa...

Åh, så fint ni fick det! Bordet var ju kanonbra! Tur att det slutade lukta!!
Kameran ska man alltid ha redo i fall man ser något snyggt - jag håller helt med :)
Vi har inte funderat så mycket mer på färg till huset men min sambo är just nu inne på mitt spår litegrann. Med vitt i olika brutna nyanser. Alcro har en nyans som heter "Näver" matchad med nyansen "Äggskal" som jag gillar skarpt! Men min sambo pratade om vitt hus med grå knutar - vilket inte heller låter fel - bara det blir rätt grå nyans!
Ha en bra dag!
Kram kram Annika

Dicksonska våningen sa...

Hej igen!
Jag har en utmaning till dig på min blogg! Om du är sugen förstås :)
Kram Annika

Gårdsromantik sa...

Bordet blev jättefint där!

Kram Maud

Södralycke sa...

Vad fint det blev!

Ha det bra!

/Johanna

Anonym sa...

Hej!
Ett sånt fint bord!!
Plåtskylten du frågade om är jeannie d´arc living, och jag har köpt den i en butik som heter blossom som finns här hos oss.

Leva som jag sa...

Bordet ser ju helt fantastiskt ut!! Superfint!
Kramar Malin