fredag 13 juni 2008

Shoppingrunda med två goingar!!

hallo hallo!
Igår va de ju shopping dag. Med girlsen "systrarna" (Maja & den omtalade i bloggen Lisa) Vi fick iallafall några kassar med oss hem :) men jag tycker utbudet av kläder just nu är rätt så dåligt!
Efter mycket spring hit och dit, sko-skav och regn-skurar så gled vi in på en restaurang! (där vi nästan trodde att dolda kameran vakade över oss) "vem vet" *fniss*

Min mat: Gratinerad fläskfile & chili rostad potatis...

Häromdagen blev Andreas nyfiken på att kolla in vinden, om där kanske låg nåt kul kvar!!! Vi har aldrig varit där uppe innan....
Och vet ni???? där låg två dubbeldörrar,! Men, vi kan inte klura ut vart dom har suttit? hmm, Smala och höga! dom fick iallafall flytta ner...HA DE GOTTIT....

4 kommentarer:

Leva som jag sa...

ljuvliga dörrar säger jag bara!!!
kram M

Dicksonska våningen sa...

Oj, vad kommer att ske med dessa vackra dörrar tro? :)
Verkar som ni fick en härlig dag på sta´n trots dåligt utbud. Jag har alltid svårt att hitta kläder nu för tiden. Jag vet inte vad jag gillar... Lättare med inredning!
Kram Annika

Design by E sa...

vilka vackra dörrar,dom kommer bli fina när du tar tag i de projektet..kul me shopping me vänner o fika o mys..trevlig helg!!

kram E

nea i det gula huset sa...

Hej hej!

Vilka fina dörrar! Måste vara spännande med en vind som ni inte har kikat på innan!

Var på vårt nybyggda Maxi och letade kräm..helt utan resultat! Kasst utbud. Dom har HUR MYCKET som helst av allt annat utom just bodylotion. Jag har reagerat innan på det men ännu mer nu när jag ville prova den du berättat om. Grr..

Måste passa på att säg att vårt sovrum är inte stort. Mina bilder är missvisande för rummen ser större ut än vad dom är..utom köket och vardagsrummet som stämmer ganska väl.

Ha det bäst!
kram Nea