måndag 6 oktober 2008

Att njuta av det lilla....

Att kunna njuta av det lilla i vardagen är en konst.. Man behöver stanna upp ibland och uppskatta dom små sakerna!!! För mig är vardagslyx tex, ett gott bröd som alltid är nybakat för dagen, En lång varm dusch med någon ny Go duschkräm eller att bara få vara ute i trädgården och små pyssla....
Och allt detta har jag gjort idag,,, klippt gräset och lite buskar efter det tog jag nu ikväll en varm lång dusch och strax ska jag gå ner och göra goda smörgåsar av mitt bröd med varm choklad till... Känner mig lugn och harmonisk i hela kroppen... Härligt ;)

Tända ljus ökar trivsel känslan i kroppen enormt mycket!!! Återigen, det är de lilla som gör det stora...

En varm kopp med Lugnande Tea är bra för både mage och själ...Detta "Green Balance" är ett harmoniskt Tea som är jättebra för magen! Finns på Hälsokost! Ett litet tips...************************

Jag känner mig piggare,,, endast hosta kvar, men nu ligger Andreas och är sjuk t,om Snuffe går och nyser var och vartannat steg =)

Ha de gottit mina goingar!!

9 kommentarer:

Hemma hos Razzel sa...

Vilken smart och snygg idé!

Grodmamman sa...

Skönt att du är piggare!
Jag gillar också grönt te, kanske skulle prova det du visar.
Härlig dag du verkar ha haft!
Kram

Grodmamman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lärarbostaden i grönskan sa...

Hej bloggvännen!

Vilken härlig dag du verkar ha haft! Håller med dig fullständigt om att det är de där små sakerna som gör livet så fantastiskt! Ska prova det där teet. Fortsätt att njuta av hösten och allt fint i vardagen i veckan!

Kramar från mig!

chokladblomma sa...

Låter riktigt mys-pysigt!

En sådan kväll kan jag nog få imorgon kanske!...efter barngympa, kvällsmat och läggning...:) Om jag är effektiv så är klockan bara 19.30 när barnen är i säng och då har jag ju hela två timmar för mig själv!...innan jag somnar framför tv:n och vaknar med nackspärr 40 min senare! Så ser en alldeles vanlig kväll ut här.
Har varit iväg å ridit nu på kvällen, så nu väntar jag på träningsvärken eftersom jag inte ridit på 3 veckor! Då känner man sig som han den där Zeb Mcahan eller vad han nu hette..
Ha det så gott!
Kramar

Mrs W sa...

Ibland önskar jag att jag hade magiska krafter för att kunna stoppa tiden så jag hade tid för just allt det du skriver :-) vill mysa av livet lite mer än vad jag faktsikt kan just nu...

Vitt Hemma sa...

Å va mysigt!! Låter som en underbar dag med ett helt underbart slut! Skönt att du känner dig bättre.

Kramar s

Anonym sa...

Ja..visst är det skööönt att kunna ta vara på Stunden..just nu..
Att få känna lukten av kaffet på morron,att kunna gå ut en höstmorgon när det är knisp i luften..visst är det fint.
Finns nog mäniskor runt oss som inte se dom där små stunderna..som just bara ett nybakat bröd!!
Skön tisdag!!
Christina

Fröken Fräken sa...

Hoppas att du mår ännu bättre idag, och är ute på språng, kanske på loppisäventyr? (det har jag varit! En liten hylla kom jag hem med, men den behöver skrubbas...)
Önskar att jag vore bättre på att komma mig för med att baka eget bröd, för det är ju så gott. Mina talanger ligger visst i att tänka att jag ska baka bröd.. hum, hum...

Nu ska jag iväg och köpa band till mina rullisar! ha en fin kväll!