tisdag 7 oktober 2008

Tjuvkik =)

Hej hej!!
Små glimtar ifrån hallen!! Jag grejar och donar lite varje kväll, så snart är den klar!! Jag skrattar åt mig själv, när jag vid 22,30-tiden går ner och börjar spackla el måla! Jag är så glad över att ja spacklar, spikar lister och donar själv, att man inte är en sån tjej som behöver hjälp el inte skulle få för sig att göra nåt sånt!! Det är jag väldigt tacksam för, kanske för att man är en bonnatös som nackade hönor som barn *hehe*
Men oxå så har jag ett enormt intresse för att lära mig saker, och då är bästa sättet att just göra det själv. När någonting är klart som man har grejat och planerat länge med, så njuter jag verkligen, kan stå och bara titta på en tex löjlig list som just blir pricken över i... Jag myser inom mig när allt faller på plats och blir som man tänkt sig, oftast bättre!!!
Trots att man inte är packad med pengar, så går det att göra om! Om viljan finns! Det är de som jag försöker få fram här i bloggen,,, Att allt går, jag vill locka folk att dona mera i hemmet, det är där som man ska trivas och få harmoni.... Jag kommer aldrig att sluta renovera,,, det är nåt som är säkert!!! =) =)Tjing tjing!!!

8 kommentarer:

Lisas inredningsblogg sa...

Tjusigt det ser ut! Jag vill se mer :D Jamen visst med små medel kan man göra mycket i sitt hem. Det behövs inte alltid den där stora plånboken! KRAM på dig!

Saramedflera sa...

Tack för inspirationen! Det blir superfint.
Kram Sara

nea i det gula huset sa...

Att du inspirerar..det är en sak som är säker!! :)
Golvet ser ut att bli riktigt fint!

På fredag är det åter dags för ett besök i Kallinge och denna gången ska jag försöka hinna in till Ronneby och göra ett besök i din favvoaffär! Men..eftersom jag absolut inte hittar så skulle jag behöva en enkel vägbeskrivning...har du en sådan tro?? :)

Ha det fin fint!
Kram på dig!

Hemma hos Razzel sa...

Ja kanske är det för att man vuxit upp på landet som man inte är rädd för att pröva på lite hantverk!?!
Jag växte till stor del upp i min farfars snickarverkstad och fick en morakniv i näven i tidiga år. Sedan några år bor jag singel i villa och det funkar bara bra. Rörkrökar anlitar jag, och takläggare. Annat fixar jag själv och det är en härlig känsla!

chokladblomma sa...

Vilken tjuvkik! Wow! Vill se mer!

Vad duktig du är som gör allt själv. Jag har en sambo som är grymt duktig så därför blir det han som gör det mesta, i alla fall själva snickeriet. Nu när vi ska göra iordning vårt sovrum så har jag sagt till att jag vill lära mig! Jag vill, jag vill!!

Vi får väl se om han orkar med mig!

Ha det så gott!
Kram

Nr. 5 sa...

Heisann
Jeg er helt enig. jeg liker også å male, å pusse å stelle selv. Er så gøy når man kan si at man har gjort det helt selv da :) Åsså er det jo gøy å se når en forandrer noe til noe helt annet.
Så fint gulv, et sånt kunne jeg hatt :)

Klem fra nr. 5

Mrs W sa...

Samma här!! skönt att man inte har tummen mitt i hand :-)

Kära Stina sa...

Så väldigt sant, allt du säger... om allt ifrån att fixa själv till att njuta av det lilla. Håller med dig till fullo! Och man kan behöva bli påmind om det då och då. Jag är själv oxå sån att jag vill klara av grejerna själv, men så blir det väl kanske när man kommer från landet med händiga föräldrar...Men stoltheten över att ha gjort nåt själv är oslagbar jämfört med om man hade lejt bort det. Apropå nybakat har jag bakat bröd två dar i rad nu och det är vekrligen Lyx. Oj, blev ett lång inlägg det här! Kram Kerstin