tisdag 14 oktober 2008

Ett måste på listan....
Hej hej!!

Huuu puhh, något som jag snart MÅSTE göra är att putsa fönstren! Hmm, sjuttan oxå hur ska det gå?, vi har gamla tvåglas fönster - alltså 4 sidor på varje fönster, jättehögt hus och utan att räkna dom små rutorna ovanför varje fönster så har vi 30st... Fast, det va ju just alla stora fönster som jag bland annat föll för i huset... Drar mig jätte mycket för att sätta igång,, sen så är jag inte ett proffs på just det.... jag får la ta några i taget!!!

- Idag har jag jobbat *kul* och funderar nu på vad vi ska äta till middag,,, hmm skulle ju börja med matlista - det gick visst inte så bra ;)

Kram på er!!!

6 kommentarer:

Dicksonska våningen sa...

Vi körde med matlista när vi bodde i lägenheten. Varje söndag veckohandlade vi och när man kom hem på vardagarna visste man precis vad man skulle göra. Och allt fanns hemma! Det är underbart men trögt i början...
Nu har vi tappat detta totalt. Men vi försöker att få handlat till två dagar i alla fall :)

Ja, det var många fönster. Men att ta några i taget är nog det allra bästa sättet. "Enda sättet att äta en elefant är en tugga i taget"!

Kram Annika

Grodmamman sa...

Ta ett i taget annars kommer du att bli tokig!=) Såg att jag skulle behöva putsa mina också och ändå gjorde jag det för bara någon månad sedan.
Kram

Malla sa...

Jag har det så himla bra här hemma, sambon gör det så himla bra!
Det har faktiskt varit han som tagit de stora fönsterna och lika glad är ajg för det!!=)
Nu har vi inte så många som du så jag förstår att det är jobbigt när man inte kan ta hela fönstret på en och samma gång. Lite knixigt!
Men det blir ju sååå fint efteråt!!!

chokladblomma sa...

Jag är glad för att vi har treglasfönster! Men sådana fönster som ni har är så mkt finare! Kör rum för rum, det tycker jag fungerar bra!
Ha det gott!
Kram

Saramedflera sa...

Hej
Vi har också stora fönster, men hos oss är det mannen som putsar. Skönt!
Kram Sara

Hemma hos Razzel sa...

Jag brukar anlita min mamma som barnvakt och då är alltid fönsterna skinande när jag kommer hem! ; )
Att putsa fönster är det värsta jag vet, man jobbar och jobbar men ändå ser man ränder när man är klar...