tisdag 14 oktober 2008

Gossit värre!!!!En stickad filt kan man tro..... Men det är fel... Detta är min stickade kjol som fick svaja runt mina ben idag.. Kändes som att jag satt i soffan med filten runt mig, under hela jobbdagen =) Ack så gossit. Vet ni vart den är köpt?? på det mest otippade stället man kan tänka sig,, jodå, Gran Canaria *hehe* kändes tydligen väldigt inspirerande med 40 graders värme i luften - att just gå och köpa sig en stickad kjol, "användes ej där" för typ 3 el 4 år sedan! Nu iallafall fick den se dagens ljus här i Sverige. Min vän Lisa köpte en brun - hur tänkte vi - tog ju skit mycket plats i resväskan. Ett minne därifrån iallafall....

- Bloggerskan som hade bloggen "Spets och snor" har slutat att blogga :( Tänk ändå vad man vänjer sig vid vissa saker, Jag kollar alltid Pernilla,W blogg och genom den gick jag vidare till Spets och Snor. Kommer att sakna den jättemycket, men någon gång kommer det ett slut. Bloggen kommer att ligga kvar ett tag. Kolla in den vett ja!!

http://www.mama.nu/blogg/spets-och-snor/

Kram och puss dammtuss ;)

12 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Vilken härlig kjol!
Såg att spets och snor slutat blogga - så tråkigt - hon var så inspirerande.

Kram Maud

...Tre rum och kök sa...

Hej!

Det var ett tag sen, å jag ser att du ändrat hårfärg! Jättesnyggt!
Jag är ju svart (för att få bort di små envisa grå) man kanske skulle ta å ändra lite på sig själv...tål att tänka på!

Och så är jag så avundsjuk på ert kök! Men gud vad snyggt det är! Vil ha, vill ha!!!

Ha en jättebra dag!

Kram Lina

Dicksonska våningen sa...

Så häftig kjol! Den är ju fin som dekoration också!
Vad jobbar du med?
Kram Annika

nea i det gula huset sa...

Hej pinglan!

Den kjolen gillar jag starkt!! Supersnygg. Men jag kan nog hålla med om att det är ngt udda köp i 40graders värme!

Så du menar att hon har slutat blogga..det var det värsta! Jag gillar verkligen hennes blogg men det var ett tag sen jag tittade in där!

Har varit jobbat mkt och varit sjuk så jag har inte hunnit/orkat kommentera. Men jag gillade ditt kök som det var innan....NOT! :P Har ju sagt det innan och säger det igen att ert kök har blivit såååå fint! *avis*

Nu måste jag jobba vidare en liten stund!
Kram på dig!

ps. Tack för dina gulliga kommentarer om mig...och mina ögonfransar! :)

johanna sa...

Hej, såg att en ny blogg hade dykt upp på Inrega och man kan inte bli mer än nyfiken. Gick in och hittade ditt underbara hus. Vilken dröm att flytta in i även om det är många fönster att putsa :).
Ha en trevlig dag
Johanna

Fröken Fräken sa...

Ja, här måste det också putsas fönster innan det blir för kallt. Men mina fönster är nästan helt omöjliga att få rena, det är som om det är någon beläggning på vissa ställan.. :-( Och det finns ju så många andra roliga pyssel som man hellre tar till!

Jag tävlar också bara där jag annars besöker och kommenterar, om det nu inte skulle vara något som är ooootroligt fint förstås, då kanske man inte kan låta bli..

Nej, har inte provat med att sy ihop trasmattor till hallen, jag har köpt de där grova enfärgade dörrmattorna i kokosfibrer (?) från IKEA, skurit till och tejpat med mattejp på baksidan för att få en större matta. Funkar jättebra!

Viola sa...

Vilken underbar kjol, du kan ju ha den framme för jämnan för den var ju så fin, ha en bra kväll, kram VIOLAN

Loppisliv sa...

Hej hej...bara jag som kikar in :-)
Det var en fin kjol, ser ut som en härlig spetspläd...väldigt vacker...Ja jag såg att Spets o Snor slutar, tycker också det är väldigt synd, hon har verkligen gett mycket inspiration och goa skratt.

Mmmmmmmm jag njuter av dina köksbilder och din vita stjärna på det gråa golvet blev också jättefin. Ha det gott...Kram Paula

Saramedflera sa...

Hej
Den kjolen var så fin, vill ha!!!
Kram Sara

nea i det gula huset sa...

Hej du!

Nähäää du..ingen press här inte! :)
När jag läser dina roande inlägg så tänker jag alltid att jag ska kommentera men sen blir det inte alltid så!

Tack och lov är det inte vinterkräksjukan som har drabbat mig och jag ber till högre makter att jag slipper det oxå!!! *knäpper mina händer*
Jag fick lymfkörtelinflammation. Hade en lymfkörtel på halsen som var stor som ett ägg! Både snyggt och skönt! INTE!! Helt slut i kroppen och varenda led värkte så att tårarna var nära mer än en gång! Men nu äter jag antibiotika och är mycket bättre!:)

Tror oxå på att det är bra att faktiskt ta sig tid till RIKTIG avkoppling. Ibland känner man inte hur stressad man faktiskt är förrän man får chansen till riktig nedvarvning!

Får nog springa ner och hämta kameran och kanske göra ett inlägg ikväll innan sängen kallar!

Kram Nea

Vitt är vackert sa...

En sån härlig kjol!!!
Hör också till den skaran som hatar att putsa fönstren. Har ju inte alls lika stora fina som ni, men det är sååå tråkigt ändå... Blir alldeles för sällan...

Ha det brA!

Kram Kram ELlinor

Millas hem sa...

Hej!
Ett matt tips bara...Mio, har iallafall förr haft en del fina dörrmattor!
Kram Camilla