lördag 4 oktober 2008

Lördags Make up tips!!!!Till er som gillar smink! och vill ha lite nya tips. Klickar man på bilden så kommer man till Youtubes stora bild med fler smink-videos val... Denna tjejen är jätte duktig på smink och visar en hel uppsjö av olika smink-stilar och färger!!!

Skitsnygga Fest sminkningar helt enkelt! Om jag skulle ut och dansat el nåt ikväll, då hade jag satsat på denna sminkningen som hon visar här!!!

7 kommentarer:

Blåbærpai sa...

heihei! Har ein award til deg inne hos meg! GOD HELG!

Lisas inredningsblogg sa...

Ska jag allt kika in :D Hoppas helgen är bra!

Madeleine sa...

Hej hej! Som vanligt har du det väldigt fint på bloggen. Köket blir såååå fint. Skitsnygga svarta lampor också.Me like... vadå vadå vadå?? Ernst? har han lämnat kommentar? när? Jag älskar ernst, haha.. Trevlig helg! Kramis Madeleine

Dicksonska våningen sa...

I lööve your kitchen! Ni har fått det så underbart fint i köket! Lamporna blev ju pricken över i - det var jättesnyggt! Vilket klipp du gjorde där!
Ha en bra kväll!
Kram Annika

Saramedflera sa...

Hej
Tack för tipset. Sitter nu och kollar stjärnor på is, de är duktiga.
Kram Sara

Lärarbostaden i grönskan sa...

Hej min bloggvän!

Vad fint ni har det i köket! Lamporna var ju döläckra! Förstår att du är nöjd:) Ja, "Mitt hem" måste du verkligen besöka. Det är en jättemysig butik med en jättegullig tjej som diiver det. Inte så särsilt dyrt och väldigt kul med kombinationen av café och inredningsaffär med både gammalt och nytt. Så din pappa är kusin med Gunnel:) Wow!
Stor kram

chokladblomma sa...

Vad bra att du är på bättringsvägen!
Jag har inte varit inne i bloggvärlden på ett par dagar och har saknat det! Som sagt lite beroende...:)
Jag gillar också de programledarna, de är perfekta ihop!
Ha det gott!
Kram