tisdag 4 november 2008

Hej hopp,,, igår åkte vi tjejer i familjen på lite butiks shopping runda,,
Köpte bla; Julstjärnorstakarna *hehe* Soptunnan i hörnet (nää, den ska ej stå där) och en vit duk (ostruken) och en stor vit lykta till balkongen!

Jag köper nog alltid kökshanddukar när jag är iväg,, hmm!! Som ni vet så kan man använda dom till mycket,, och så är det fräscht med nya, dom blir lätt lite sunkiga annars...

Idag ska jag bara vara hemma och dona, så under dagen ska jag kika runt hos er alla,, känner att jag har varit dålig på att svara, på några dagar!!!

YYYYYYYY

Jag har blivit utmanad igen av tjejen som har bloggen Hemma hos Razzel! http://hemmahosrazzel.blogspot.com/ Men, tänkte! att jag kan la utmana mig en gång till =) Reglerna är följande; Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.
Här kommer mina 7 saker:
  1. Jag tar i trä om jag pratar el tänker på hemska saker, tex: NU =)
  2. Jag är 1,61 1/2cm lång, Den halva cm är väldigt viktig =)
  3. Jag saknar min Mormor & Morfar varje dag =(
  4. Mamma och jag pratar i telefon minst 4 gånger per dag =)
  5. Jag tror stenhårt på att det finns nåt efter döden,, man finns kvar runt sina nära och kära på nåt sätt.
  6. Min högsta önskan är att min mage ska bli frisk.
  7. När jag va liten bakade jag kakor typ varje dag (till pappas stora glädje)

*************

Tråkig som jag är, så kan jag inte välja ut 7st,,, de ä ju jättemånga! Och de flesta har redan gjort den! Den som vill får denna utmaning!!
Y Tjing tjing Y

5 kommentarer:

nea i det gula huset sa...

Hej och hallå!

Så ni kom iväg till Markis och Eko...trevligt!!
Hade jag inte jobbat hade ni varit inbjudna på en liten fika hos mig på dit eller hemvägen! :)

Jag gillar dina kottar..var har du hittat dom?

Ha d gott!
Kram Nea

K sa...

Gaaaaaaaaaaaaaaah jag som skulle utmana dej...oj hjälp pratar du me din mama sååå ofta, sku ja aldrig orka me ;D även om mina parenteser är världsbästa så kan mam bli liiite dryg...fniss ( tex men ska du måla ALLT vitt...)fniss!
Skönt att höra att du inte alltid är såådär effektiv...Oki ska flumma på me julmust nån dag ja me å se om dä hjälper tihii pöss/K

Fröken Fräken sa...

Åh, den som kunde åka iväg på lite shoppingturné, jag kommer på massor av saker när man ligger hemma och har alldeles för mycket tid på sig att fundera ut grejer. Vore härligt med lite enris också, mår jag bättre senare i veckan ska det nog bli en skogspromenad där man kan se vad man hittar. känns att man behöver lite frisk luft!

Malla sa...

Shoppingrunda, vad fuskit! Jag har ju köpstopp tills nästa lön..förutom smink då=)
Jo, jag testade Smashbox photofinish primer idag. Velade länge fram och tillbaka men nu är den köpt och 375 kr fattigare..
Men attans va snygg och slät jag kommer se ut. Och sminket kommer väl sitta så hårt att jag aldrig behöver ta bort det..hahahah

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att få läsa lite mer om dig. Skulle gärna klara mig utan snön i alla fall till jul. Kul att få shoppa lite.

Kram Ullis