torsdag 6 november 2008

Härliga toffsar...

Hej alla... :)
Måste igen säga hur glad jag känner mig över era kommentarer, har inte ens tänkt att någon där ute blir glad av att gå in här och kika,,, Så Stort tack till er alla, det värmer mitt hjärta,, Bamse kram ifrån mig! =)
- Joo, över till toffsarna i stora hallen... Kan man inte har toffsar i håret, så får man ha dom på dörrarna! Mina svarta fylliga ;) hänger mitt emot varann! Dom har hängt ;) med sen lgh, och jag gillar dom fortfarande...

Tjock & mysig ;)


Som ni ser så har det vatt en tvätt och städdag - en lång promenad med Snuffe oxå (i blåsten) men med mycket kläder och rask takt så klarade vi även de, är ju så gott och mysigt när man kommer hem och gör sig en god kopp kaffe framför kakelugnen...
Tycker att det blåser ännu mer nu ikväll,,, Grrr vi är lite oroliga för våra takpannor,,, hoppas att dom sitter kvar över vintern iallafall, vi har redan haft 1 som har trillat ner, så Andreas fick hyra en lift för att ta sig upp i de blå... Vi har sky högt hus å brant så jag vill inte att någon klättrar upp där - alltså blir det lift.. Kanske, förhoppningsvis, eller i våra drömmar blir det nytt tak nästa sommar, med en stor tvivel i min röst, hmm!!Bamse Kram

(har skrivit lite till Anette & Christina, på mina kommentarer) :)

6 kommentarer:

In my house sa...

Till Anette!!!
Hoppas att du kanske kikar in här,,, kan ju inte skriva till dig på något annat sätt....
- Jag blev hur glad som helst över din långa härliga kommentar... Satt häpen och läste och log,,, så himla kul att någon/du känner så mycket posetivt över min lilla sida... Och jag tycker verkligen att du ska börja blogga,,, om du känner suget, jag som sagt älskar min lille sida,,, det ha blivit som en vän på nåt "konstigt sätt" =)
Och om du börjar,,, Lova då att höra av dig, så att jag kan inspireras och mysa inne hos dig!!!
Såå, tack än en gång,,, för allt du skrev!!! Kommer att läsa det många gånger,,, och hoppas att du kikar in här och ser detta!
Kramar j

In my house sa...

Till Christina!!!

Om du förhoppningsvis kikar in här!!! Guud, vad kul att du bakade the, kakor!! Mitt recept??? visst är de gottit!!! Mina är nu slut, så jag får väl slänga ihop en sats någon dag =)

- Ååååå, du skrev så himla snällt,,, att jag gör dig glad och ger inspiration, å va kuuul, såå mysigt!!! Och att du skrev det,, jag säger ett stort tack till dig,, skriv gärna igen! om du undrar nåt eller bara vill babbla (som jag) Tack tack och kramar j

(förresten, kollade in Hvita hem, vad är de för nåt, kom till start sidan sen tog de stopp)

Malla sa...

Du Har en fantstisk blogg gumman, det har blivit en drog att komma in och kika är vettu=)
Ni har ju ett fantastiskt hus coh du verkar vara sån gullig och glad människa!
Sug åt dig alla fina kommentarer du får, det är du värd!!!

Testade Smashbox primer och hoppas nu på underverk=)
Ska testa veckan ut sen meddelar jag vilket betyg den lilla rackarn får.
Jättebra att du har en annan så man får höra lite olika uppfattningar. Man vill du gärna inte köpa nåt på måfå och kasta ut flera hundra och så blir det helt fel!!!

Ha en fin dag!!!

Kram

nea i det gula huset sa...

Hej gumman!

Varför jag kikar in här varje gång datorn startar?? För att du och din blogg är underbar(a)!! Som så många andra har skrivit så blir man glad av att läsa din blogg. Den innehåller allt från inredning till mer personliga saker! Me like! :)

Idag har jag en liten fråga. Du har ju ett gammalt "linneskåp" eller vad vi ska kalla det i ert tv-rum. Jag har ett liknande i tvrummet uppe som vi fått av Manges föräldrar. Målade du ditt med vatten eller oljebaserad färg? Jag är lite rädd att det ska bli gult eller ngt igenom! Berätta gärna för jag tänkte ta tag i den möbeln inom kort!

Ha en bra dag!
Kram Nea

Saramedflera sa...

Hejsan
Vilka mysiga tofsar, så fina att ha hängande så där. Önskar dig en fin helg.
Kram Sara

Fröken Fräken sa...

Jag gillar inte omtag och tofsar på gardiner, men så här är ju helfräckt. Fram för dekorationer på oväntade platser! Eller gratisdekorationer från naturen :-)

En sådan där griffeltavla precis såg jag på Röda Korset i måndags, problemet var bara att den var lite väl välanvänd, det var som att man inte riktigt kunde få bort alla kritavlagringar på den. Så jag lät bli att köpa den, även om jag grämer mig lite... Har du något bra tips på hur man får bort gammalt kritdamm så att tavlan blir svart igen??