torsdag 6 november 2008

Vita...

Blommor till er alla som har svarat så mycket fint & snällt på min lilla fråga!!! Hittade denna gamla bilden, när jag satt och bläddrade! Vitsippor känns ju annars väldigt långt iväg just nu... :)

Tjing tjing sålänge!!!

5 kommentarer:

harligheter enligt erika sa...

Hej!
Vilken fin vårbild!!! Jag försöker njuta så mycket jag kan av novembermörkret... men våren är min favorit!
Ha det gott!
Erika

Anonym sa...

Hejsan!
Jag tänkte också lämna en kommentar angående gårdagens fråga om din blogg.

Är ju själv en "anonym" utan egen blogg - just nu iallafall. Blir mäkta sugen på att skapa en egen, så det blir det nog framöver. Tittar in här så gott som varje dag, men är dålig på att kommentera. (Antar att det beror på att man inte har någon egen blogg.)

Anledningarna till att jag läser DIN blogg är flera, bla att du alltid har så INSPIRERANDE PROJEKT på gång och verkar så ENERGISK! :-) Om man känner sig trött och slö är det bara att läsa lite här och vips har man fått ARBETSLUST - för jisses quinna vad du hinner med mycket på en dag! :-)

En annan STOR anledning är att du DELAR MED DIG av dina tips och det är verkligen ett jätteplus! Jag tycker det är jätteskoj att läsa om piffiga idéer och framför allt att det även beskrivs hur man går tillväga, så att man kan försöka sig på att göra nåt liknande om andan skulle falla på. Till sådana bloggar återkommer jag flitigt.

Du UPPDATERAR OFTA med lite allt möjligt smått och gott.

Dessutom gillar jag att du ibland lägger in lite godisar från youtube.

En riktigt trivsam blogg helt enkelt! Tack för all inspiration du delar med dig av!

Massor med kramar från
Anette - utan blogg :-)

Saramedflera sa...

Hejsan

Vitsippor nu, känns avlägset men ack så fina!
Kram Sara

Jennys vita drömmar sa...

Hej hopp! Va fint med vitsippor....jag hann ej svara på frågan nedan, jag gillar din blogg, den är annorlunda, uppdaterad och rolig. Så har du bra smak oxå:) Kramis Jenny

K sa...

Hellooo smultronstrå ;D
FIN BILD!!!Jag tycker du ska skriva precis som du gör,lite blandat. MEN gärna mycket mera från ert underbara hem ;D PÖSS/K