onsdag 5 november 2008

Va med och påverka....

Hej hej alla där ute!!!
Som jag nog har skrivit förrut, så har jag min blogg som en rolig hobby, lite som en Dagbok, förhoppningsvis ger lite tips och tar imot. Jag själv har koll på hur vårt hus förändras och vad man pysslade med just då. Plus att jag har fått en sån rolig bloggkontakt med ur goa människor som delar samma intresse och känsla för just inredning och andra tokigheter. Så bloggen är en väldigt posetiv grej för mig! Jag tackar Malin i Rosengården som har ett finger med i spelet *hihi* till varför jag började blogga! Hade innan dess ingen aning om denna bloggvärlden!
- Men jag är lite nyfiken på varför just DU som läser NU, går in till mig och kikar!! Så nu kan ni vara med och påverka - vad ni tycker är roligast att läsa om! vad ni vill se MER av och så.. Jag babblar ju om allt mellan himmel och jord och visar detsamma,,, alltså en mixad blogg!
Mvh: In My House Bloggerskan *fniss*

15 kommentarer:

Mrs W sa...

Jag kikar efter inspiration hos de jag följer

chokladblomma sa...

Ni har ett fint hem med en inredningsstil som jag gillar. Åsså gillar jag din glädje! Och humor! Jag blir glad av att hälsa på hos dig och absolut jätteglad när du lämnar kommentater hos mig!
Fortsätt som du gör bara!
Ha det så bra, vännen!
KRAM!

Saramedflera sa...

Hejsan
Anledningen att jag kikar in hos dig varje dag är att du skriver om allt möjligt,inte bara inredning. Det är roligt att läsa, sedan har du alltid så lättsamma och lagom långa inlägg. Det blir jobbigt att läsa för mycket text.
Kram Sara

Galleri MochB sa...

Jag använder också min blogg som en dagbok. Tycker det är roligt att gå bakåt och läsa och minnas. Undrar ibland om blogspot kommer att finnas för evigt... typ när man är 90 eller så...:O) Jag inspireras av din inredningsstil och ert vackra hem med många trevliga detaljer! Kram Mia

Fröken Fräken sa...

Jag känner precis som du; för mig är bloggen en slags inredningsdagbok, pyssel och förhoppningsvis inspiration till andra. Och så en helt otrolig kontakt med andra!!
Jag tycker allra mest om att läsa och se om dina/era projekt i huset, målade stjärnor på hallgolvet, gardiner, snygga lampor osv. Gillar det personliga. Tycker inte om bloggar där det känns mest som om de som skriver gör reklam för en massa grejer. Så fortsätt du i din härliga stil! Vart tog fler sovrumsbilder vägen förresten?! Hihihi... ;-D

Grodmamman sa...

Säger som de andra, fortsätt på samma sätt!=) Jag gillar din blogg för att du får mig glad, du skriver om allt möjligt och har en inredningsstil som jag gillar. Att du sedan alltid skriver goa kommentarer är bara ett extra plus!=)
Kram

villan vid vilan sa...

Du är härlig verkligen kreativ och inspirerande. Jag gillar att se era projekt vill gärna se mkt bilder från hemmet där man får sååå mkt roliga ideér. Tack för den hjälp jag fått också när jag funderat på något. GO ON!!! Kram

Anonym sa...

Hej! Jag är ofta här inne och kikar runt. Inspiration kan man aldrig få för mycket av, och det ger du i mängder. Har själv ingen blogg, kanske någongång.
Kram Camilla

Anonym sa...

Hej vännen!

Jag kollar ju in varje dag, för du skriver så roligt o bra, man blir altid på bra humör! Men självklart är det oxå för att du alltid har nåt nytt projekt på g, det är alltid spännande att se vad ni har hittat på =)
Förresten, tänkte tipsa om några värmeljusstakar på ÖB, (av alla ställen) tror de kanske hade fallit dig i smaken, de var som en sån där krona, som hängde, fanns i lite brunt-rost (?) eller cremevit. Kostade 39 kr...

Kram L

In my house sa...

Till L:
Nämen lilla gums!!!
Sitter du här klockan NUU,,, eller ja jag vet! Hon är ju inte så mycket!!!!
- Åååå, så kul att du skriver! Nu vill jag allt höra en förklaring av D oxå,,, hehe skojar!!!
Hoppas att ni hade kul,, du vet vart! Ringer kanske imon,, så att vi kan skvallra!! Ååå, tack för att NI tittar in här! Känns tryggt :) (hoppas d gick bra hos tandis)
- Jag får skumpa iväg till Öb någondag förstår jag..... hi

Kramar j

...Tre rum och kök sa...

Fortsätt i samma anda, det är ju det som är så roligt! Jag började titta in hos dig för att ni har det så fint hemma. Men det man får på köpet om livet och ditten och datten, det är ju bonus, bara trevligt. Så min slutsats blir nog att jag vill ha både och. Även vad Snuffe har för sig ;-)

Må så gott!!!
Kram Lina

Dicksonska våningen sa...

Jag älskar hur du inreder och därför kikar jag in här en massa! Du delar med dig och hinner med så mycket! Du är en toppen inspirationskälla!
Keep up the good work!
Kram Annika

Anonym sa...

Hallå där!!
Jag läser din blogg varje dag...få massor av glädje med mej hela dagen..o insp. av dej..
Och när du visade vad du bakat..oj..blev ju bara så sugen så det blev The-kakaor här oxå...
(några veckor sedan)
Själv är jag medlem i Hvita Rum..
kram på dej../Christina..

mia sa...

Personligen gillar jag när just personen bakom bloggen träder fram och visar sin personlighet. Tycket det är svårt att relatera annars, blir lätt stelt om det bara är ensidigt tycker jag. Så, du varierar bra och det gillar jag. Nöjd kund med andra ord.:)

Kram Mia

Vitt är vackert sa...

Varför jag är här?? ´Joo. Här finns ett underbart vackert hus att kika på. Härliga projekt är pågång hela tiden. Lite mode, lite musik. Humor. Ja allt. En härlig blogg helt enkelt som jag återkommer till hela tiden...

Kram Ellinor