måndag 22 december 2008

Godmorgon!!!

Hej hej....
Jag är ute i god tid i år,,, =) Idag ska jag iväg och kolla efter dom sista klapparna.. Hoppas på inte allt för mycket folk i stan...
Små granar har vi här och där i lagom mängder :) :) Helt grön och oklädd, mysigt! Denna fick sig en liten stam oxå...Hihi,,, jag undrade igår när jag hämtade detta från köket,,, hur rättvist det är här i världen.. =) Chokladpudding till Andreas och Speciella havregryn till mig (för magen) Fast jag gillar mina Spc-flakes.... Snuffe oxå,, han får några flan, sen jag, sen han, sen jag, Och ni ska veta vilken blick jag får om jag hoppar över honom,,, och tar till mig själv 2 gånger i rad *haha* han är sååå Gooo...!!!
Vi skulle ju kollat på Barnhemmet igår "film" Huuuu, den va spansk!! och de ä så drygt att kolla då, Så ut åkte den och in med filmen Taken - Ååååå Guuud så bra,,, exakt min smak!!! Den rekommenderar jag verkligen... Här under kan ni se Trailern.... (pappa du kommer att älska denna filmen) så som jag.... =)
Ha de gottit!

Taken

6 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag gillar att se spanska filmer, så får man öva sig på sin minst sagt ringrostiga spanska.. men om det nu var en rysare så är det inte min stil... jag är på jakt efter någon bra julfilm, och med det menar jag någon äventyrs-fantasi-mysterie-film... typ Da Vinci-koden, Indiana Jones, The League of extraordinary men. Har du någon att tipsa om?

Dicksonska våningen sa...

Det är så tråkigt när man sett fram emot att få se på en speciell film och så blir det inte alls som man har tänkt sig... Spanska är ju inte direkt vardagsmat här...
Tur att du hittade en bättre!

Hoppas att du hittar massa bra julklappar idag - och att det inte är allt för mycket folk ute på stan.

Kramar till dig! Annika

Vitt är vackert sa...

Ååå ja! Den är bra!!!!! Riktigt bra!
Usch, måste också ut och köpa julklappar idag. Inte alls kul...

Kram!

Jozan - Krydda Livet sa...

Hej Josse :) Så mysigt och fint ni har i ert hem med massa granar överallt. Måste dofta gott.

Hoppas du får en riktigt mysig jul.
Kram

HOME SWEET HOME sa...

Halloj !
Härligt med lite filmtips också jag tror jag följer ditt råd och kollar ikväll.
God Jul på dig Kram Bitte

Ullis/Leva på landet sa...

Livet är ju så där orättvist i bland, *s*. Vilken tur att ni hittade en anna film som var bra istället.

Vill samtidigt önska dig

♥♥♥ GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ♥♥♥
KRAMAR ULLIS