måndag 29 december 2008

Lagerhylla & plåtburk....

Hej alla....
Igår sprang vi på denna galvade plåt lagerhyllan,,, Mmmm, precis en sån som fanns i mitt huvud... På vill ha listan.... Inte många kanske som vill ha en lagerhylla i köket - MEN Josefine VILL.... Och när den väl va på plats, så blev det exakt som vi ville... Dock, så kommer det att fyllas på med saker,,, vill inte bara sätta dit en massa skit nu bara för att jag ska,,, utan ska köpa lite då & då istället.... Blir liksom vårat öppna skafferi - i plåt =)
Guud,,, I LIKE.....


Denna House doctor plåt burken har jag precis varit och köpt på Mairo.... =) Ooohh, gillar när det är ett litet titt hål i burken!!!









Som sagt,,, tomt på hyllorna just nu,,, men mer godsaker kommer... Gillar när jag kan vara ute på jakt efter speciella saker,,, till en viss plats...
Funkar även som LITEN HUND FÖRVARINGS HYLLA =) =) Fniss.....




Kram J

17 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul att hitta just det man letar efter. Passar ju så bra in i ert kök. Tänk att den även kan passa till hundförvaring, *s*.

Kramar Ullis

Anonym sa...

Hejsan!

Snyggt! Hyllor fylls på fortare än man anar, så det kommer nog inte vara tomt särskilt länge. Antar att nedersta hyllan får bli Snuffes krypin med gosig kudde och täcke. :-D

Kram
Anette utan blogg

Villa Carl Larsson sa...

Hihi vad söt Snuffe är i hyllan :) Och vilken läcker hylla. Den passar nog alldeles utmärkt hos er.

Önskar dig ett Gott Nytt År tjejen!!

Kram Josefin

Från koja till slott sa...

Men gumman, ja har ju oxå varit på MAIRO ida!!! Då kunde du lämnat kuddarna där! Hihi, kanske skulle haft tele-kontakt! =)
Hyllan var supernice!

Kram Pernilla

Fröken Fräken sa...

Jag tyckte nog allt att Snuffe såg lite skeptisk ut till sin nya placering.. ;-)

Jag skulle direkt sätta in en metallhylla i mitt kök om det bara fick plats! Har sett så snygga hyllor i plåt på IKEA (brukar finnas på deras lager- och förvaringsavdelning) som jag sååå skulle vilja ha, men jag har ännu inte kommit på var jag skulle kunna ha dem... men eftersom det blir en tripp till Ikea imorgon så vet man ju inte om hyllorna går säkra.. Jag har ett julklappspresentkort där som bränner i fickan typ!!

Korgen högst upp var för övrigt mucho snyggo! ;-)

Jag går ju här och tänker att jag ska ta ner julgrejerna, men än har inte riktigt inspirationen kommit till mig i hur jag vill göra om det efter julgrejerna och då går det liksom inte riktigt att börja.. men en runda med dammsugaren kan man alltid ta!!

Sara sa...

Hej där!

Snygg hylla och burk! Visst är det kul att vara på jakt efter de där perfekta sakerna, lycka till i letandet.
Kram Sara

Vitt och nött sa...

va snyggt det blev! gillade verkligen burken!

hoppas du haft en fin å mysig jul! å gott nytt år!!

kram!

Grodmamman sa...

Så snyggt det blev! Och så kul att leta perfekta grejor att ställa i den perfekta hyllan!:)
Kram

Dicksonska våningen sa...

Ja, varför inte en lagerhylla i plåt köket? Och varför inte passa på att förvara hunden där? :)

Så roligt när man kommer på något nytt!

Kram på dig Josse!

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Detta hände på ett besök en second hand-butik här i stan. Jag hittade en bucklig gammal zinkhink. Glad i hågen gick jag runt med denna i famnen. Jag möter en familj med en kaffebryggare i famnen. De tittar alla skeptiskt på mig och sen brister de ut i skratt och pekar på min hink.

Vad vill jag då säga med detta. Jo, alla förstår inte tjusningen med enkla lite grova bruksföremål. Din hylla skulle en del kanske le lite skeptiskt åt. Men vi som fattar, vi ler åt det vackra! ;)

Ska bli kul att se vad du mer väljer att placera i den!

Kram!

sand mellan tårna sa...

mmmmm... me like a lot!!!

Verkligen supersnyggt..... jag gillar sånt lite annorlunda, måste börja rusta lite i mitt splitternya kök snart..... haha, bänkskivor i betong står högt på önskelistan just nu.... sambon anar inget.... lalalala.

Kommer tebax snart... ny favvoblogg!

//L

Vackrare vardag sa...

Skitsnyggt! Verkligen! Gillar kontrasterna.

Härlig blogg du har! Återvänder garanterat:)

Ett skönare liv sa...

nee du har helt rätt :) man måste våga !!

gullig hund i hyllan ;) hehe..

gott nytt år på dej me nu :)
hoppas du får en toppenkväll !

kramar !

Ett hus i vitt sa...

Coolt med den plåtiga känslan :-). Ja visst är det mysigt att vara på jakt efter en speciell sak och sen hitta den. Söt vovve! Ha ett riktigt gott nytt år du med!! Kram, Anette

LOPPISLIV sa...

Hej Josse! Vilken idé spruta du är. Du hittar på så mycket härligt hela tiden. Gillar din blandning av gammalt och nytt, det lyckas du väldigt bra med tycker jag. Sååå himla fint ni har det överallt. Har suttit nu och gått igenom allt jag missat här hos dig. Det nya golvet kommer att bli sååå fint. Vi har precis lagt in billigt trägolv ( från byggmax) i dotterns rum och målat det vitt och maken blev helförtjust i det trots lite knorr från början ..hihi. Så nu har han gått med på att lägga vitt trägolv även i sovrum och finrum...jipeeee :-) direkt efter jul ska vi börja....Tack för Leila tipset, den tidningen ska jag hålla utkik efter. Ska köpa Lantliv idag, där Helena med Spets o Snor är med i. Såg också att du sett filmen "Taken" den ska jag se ikväll tänkte jag. Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR. Kram Paula

Hemma hos Razzel sa...

Snuffe ser nog allt lite skeptisk ut...

Anonym sa...

Tjenare vart hitta du denna snygga metallhyllan ?
Letar efter liknande själv att göra samma som ni med fast med 2 akvarier på oxå så det måste tåla en del.
Matte