torsdag 18 december 2008

Vår Julklapp i år....

Hej hej!!!
- Det är längesen Andreas och jag slutade att köpa julklappar till varandra,, istället så hittar vi på nåt kul,, eller köper nåt till oss båda!!! för två år sen åkte vi till Göteborg, mös på hotell och julshoppade *såå himla kul* tänkte gjort detsamma i år,,, men det är ju skillnad nu när man har hus,,, då är suget på att dona här väldigt stort... Vi älskar ju att bara vara här, i vårt hem och fixa och dona!! och sedan bara njuta....
Såå, idag kom vår Julklapp.... Vi ska lägga Massivt furu plank golv i stora hallen och matsalrummet - samma som vi har lagt i köket.... Det kommer att bli så skönt att få väck det gamla gul/röda golvet,,, som sticker i ögonen.... =) plus att trösklar åker väck,,, då slipper man svära till varje gång dammsugaren fastnar "just på trösklen" =) Dock så har vi golv hemma nu som hade räckt till 2 hus,,, så vi få la se vilka rum som sedan står på tur... Jag hade dock gärna börjat gräva fram dom gamla trägolven under alla olika lager,,, men vilket jädrans jobb,, och en isoleringsfråga när det gäller STORA ytor,, det får bli i dom små rummen =)
Kram j

6 kommentarer:

ängeln i vitt sa...

Du, golven kommer att bli kanon det kan jag se redan nu.

Blir så full i skratt då du och även jag drömmer om en butik. Jag vet inte hur det skulle gå igentligen med eget jag menar hade jag nåt att sälja. Jag skulle nog ta med mig rubbet hem haha.

Undrar lite om ko-tavlorna. Hur stora är dom och vad tar du för dom?

Ge nu Snuffe en stor julkram från mig.

Kramiz / Carina

Anonym sa...

Har du bett din doktor kolla upp om du är analinkontinent. det är mkt vanligt och går lätt att åtgärda. be honom kolla upp det.

...Tre rum och kök sa...

Åh, det kommer att bli hur fint som helst! Jättebra julklapp!

Skrattade du?? Dom där RixFm:arna är inte kloka...jag grät, ha ha!

Jag har ledigt mellan jul å nyår, då ska jag vila, och inte stressa det minsta!

Tack för din uppmuntran!
Kram Lina

mia sa...

Nej usch det visste jag inte. O du är väl ungefär i min ålder! Vad har hänt?
Min pappa är det numera fast han är betydligt äldre men han lider enormt av det. Han känner sig som en belastning på samhället och att han inte bidrar med något. Fast jag försöker alltid påminna honom om alla år han jobbade och gjorde nytta men visst är det en psykologiskt aspekt på att gå hemma hela dagarna. Man är liksom ute ur leken. Jag hoppas du kan komma tillbaka för ett helt liv hemma- usch!

Många kramar Mia

Fröken Fräken sa...

Tycker att det låter som en toppenidé - saker till hemmet är ju det bästa man kan få. och bättre att satsa slantarna på ett stort projekt som man verkligen vill ha än bara småsaker. Kommer att bli strålande fint när det är klart, det är jag övertygad om! (fattar att ni vill bli av med det gamla golvet, det var ju inte så upphetsande direkt.. ;-) )

Har inte hunnit testa med tvättmedlet i badkaret än, men planerar att göra det till helgen då stora julstädningen inleds. Äntligen är jag inte snuvig längre och kan stå dubbelvikt och skrubba! ;-)

Jepp, vilken syn det skulle vara; först pysslar vi järnet och sedan på med en sjalett om huvudet och så städar vi frenetiskt!

Malla sa...

Asså, ni har det så himla fiiiint hemma!!!
Det är verkligen helt sjukt!
Golven kommer bli pricken över i.=)

Ha en mysig söndagkväll!

Kram kram