torsdag 1 januari 2009

2008...

Som jag skrev innan, så visar jag lite av vad som har hänt 2008,,,.
Panel har vi satt upp,,, i Kök, Tv-rum, Matsalsrum och antar att det inte kommer att sluta i dom rummen!!! Ohyvlade brädor ska smällas upp "en av mina planer" =) Vart vet jag ej än *fniss*På ovanvåningen i "Öppna spisen rummet/hallen" slet vi väck en gräslig klibbig plast matta,, sån som ska se ut som trä *får rysningar* av tanken... Tillslut möttes det gamla trägolvet och mina ögon varann, och det uppstod ljuv musik =) Tvättning, slipning, tvättning och några lager färg senare,,, så va det vitt och fint!!Då vände jag blicken mot det grön/blåa kaklet som låg runt spisen.... Hmmm, *ingen ljuv musik uppstod*... Fram med verktyg, fog, mosaik och Josefine...


Då låg inte det gröna kaklet säkert längre!!! Vit mosaik och vit fog... Vips så blev rummet harmoniskt och fridfullt för ögat!!! =)
Öppna spisen va brun, från början... Det va nog ett av dom första projekten vi började med! Den blev vit!!!
Jag har ju ett kusligt jobbigt sätt,,, att liksom vilja göra om, tänka om för ofta - även om det nästan nyss är nygjort!!!
Dels så kommer en liten vägg att ryka väck "tror jag" jämte spisen,,, för att få ett större dörrhål in till tv-rummmet och på så vis nästan kunna se spisen från Tv-soffan eller mer få en gemenskap mellan rummen!!!! =) Hmmmm, ojdå, nu babblar jag om saker som ingen förstår,,, bara jag som sitter och tittar på väggen just nu "Tihi" Grrr....
Sen så hade jag velat....... vågar jag skriva??? Slammat, murbrukat eller vad det nu kan heta,,, spisen (som nästan nyss är målad) men den kommer att få vara vit.... jaja,,, jag får skylla på att det är en sjukdom,,, just att inreda och tänka..... haha hi... (ni vet, hur de ä)
(ps: Golvet är färdigt nu, imon ska vi köpa kvist lack & färg, nu återstår mitt jobb =) imon blir det till att ligga på knä och lacka 1 miljon knaggar/kvistar)

Kram kram
7 kommentarer:

Från koja till slott sa...

Kul att se era förändrngar! Och du, jag vet precis hur der är när man vill ändra hela tiden! Vi har just nu klinkerplattor som ligger framför spisen, beiga är de, vill också ta bort dem typ NU!!! Tänkte köpa ljusgrå Mosaik och lägga där istället. Är det svårt att lägga sådant?? Du verkar ju ha erfarenhet av det mesta! =)

Vilken färg ska du ha på golvet nu då??

Kram kram

Malla sa...

Ombyte förnöjer heter det ju så fint!
Så länge man har medhåll från sambon så är det ju bara att köra=)
Älskar när man kommer på nåt bra och ska planera och sätta planerna i verket. Det gillar jag!
Sen kan man lugnt luta sig tillbaka och njuta av det fina resultatet..eller så är man direkt på nästa projekt!!=)

Kram kram

Saramedflera sa...

Vilket händelserikt år! God fortsättning.
Kram Sara

Grodmamman sa...

Lycka till med kvistlackningen! Då vet man vad du gör imorgon!:)
Kram

Ann sa...

Wow! Vilken förändring!
Visst känns det bra när ens planer sätts i verket?!?
Det ska bli intressant att se fortsättningen...
God fortsättning på det nya året!
Kram
Anns Gröna

Ullis/Leva på landet sa...

Då vet vi vad du gör i morgon då, *s*. Är ju ett ganska trist jobb men növändigt ont som man säger. Du får ju lön för mödan sedan när ni målar.

God fortsättning!
Kram Ullis

Anonym sa...

Du är så himla DUKTIG!!! Tror jag skulle behöva låna hem dig några månader så du kan fixa här oxå! :-D
Kram Anette utan blogg